1. januar – ACIE
Farvel 2009

1. januar

1. januar
1. januar
1. januar
Jeg sidder netop nu og kaster rester indenbords fra nytårsmiddagen igår. Mhmm. Najs. Dagen i dag har Boflingen og mig brugt til at sumpe. I bedste 1. januar-stil. Væltede ud af sengen kl 12.30 og gik en tur for at få noget luft og lys. Derefter blev det til en pizza foran IceAge3 under dynen i sofaen. Eller så meget vi nu nåede før vi faldt i søvn og tog 3 timer på langs. Tjek. Nu stener vi StarWars. 1. januar er nu slet ikke så dum altså.

3 kommentarer

 • Acie

  Haha – thx.. Det er meget autentisk og uplaneret – et snapshot omkring 3 sekunder før jeg gik omkuld og Boflingen gik til angreb med kameraet, fordi jeg lå dér og var en strandet hval.. Og hvad gør man så!? Gemmer sig og laver japaneren.. og falder så i søvn.. instentant.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Billedet med de to fingre over dynen er ret genialt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår! Imponerede I har været udendørs 1 januar.. det er mere end jeg kunne overskue..hehe 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2009