Nytårsaften – ACIE
Nytårsaften

Nytårsaften

 

Nytårsaften
Nytårsaften

 

Nytårsaften

Mig og Boflingen hoppede ind i det nye år i Gamla Stan hos min ven Oskar, som jeg mødte i USA. Yiippiie. Det var godt at se Oskar, som har boet i Tyskland de sidste 6mdr, og det var en god fest – 12slaget blev først fejret på Skepsbron og derefter på tagterrassen på Stortorget. Resten af aftenen dansede vi i gamle skumle kælderlokaler i huset fra 1600-tallet. Stenkælderene er et kompliceret system af gange, trapper og huler med lavt til loftet og et fantastisk sted at holde en fest – så vi havde det sjovt. Yiipppiieee!! Desværre fik jeg dog ikke rigtigt hapset et ordentligt billede af outfittet, men princippet var meget som outfit1;)

Idag har vi været lidt trætte. Og er netop vågnet fra en lur. Ah.

Welcome 2010 – last night was a good night! Yippie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften