Finhed – ACIE
StrikkeStrikke

Finhed

Finhed
Den her jersey-kjole-cardi-sag var ret fin irl, med draperinger på ryggen og et lidt assymetrisk snit. I liked. Odeur AW10 – I’m a fan. Derudover var det bedste show igår Diana Orving, hvor Frede og mig syntes at modellerne havde fine sko på. Desværre har jeg lidt kamera-issues for tiden (1. det fungerer bare ikke særligt godt at tage catwalk-billeder med og 2. dem jeg alligevel havde taget er nu forsvundet ud i den blå luft!?), så jeg har sat min lid til Fredes foto-kundskaber.

4 kommentarer

 • Acie

  Det var nemlig lige præcis frk Thelma de havde brugt til showet:) Så mig og Frede sad stolt og solede os i vores egne, som vi begge havde på. Hæhæ. Totalt på forkant.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der ligner mine sko på en prik så det må da være Thelma?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • martha

  Er der vagabond skoene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  He he… er det ikke den fine Thelma støvle fra Vagabond;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

StrikkeStrikke