Dagens misundelse – hvid vidunderlighed – ACIE
Behind The Scenes

Dagens misundelse – hvid vidunderlighed

Den der kjole fra H&Ms Garden Collection. I hvid. Well. Den er jo ikke dum, hva?! Misundelse på Frida, for at hun har fået lov til at vimse rundt i den.

Har nu altid haft lidt af et girl-crush på hende Frida Fahrman. Hun er min absolutte yndlings, når det kommer til de svenske blogdamer. Hendes stil rammer mig ikke altid, men jeg synes bare hun virker så sød og sympatisk, at jeg næsten ikke kan få nok af hende. Nu under modeugen havde jeg også fornøjelsen af at møde hende hele to gange, og fik lov til at hapse et billede, som jeg lover at smide op senere. Hun var så lille og sød, at jeg allermest bare havde lyst til at stikke hende i lommen og løbe hjem med hende. Hm. Suk. Fine Frida.

4 kommentarer

 • Anna

  Gik ind og kiggede på Fridas blog, og jeg synes ikke hun er noget speciel. Faktisk synes jeg hun har lidt dårlig stil. Ok, ikke ligefrem dårlig stil, men meget intetsigende. Hun virker lidt proventiel.
  Jeg er også misundelig over hun kommer til at opleve sig meget, og komme med til fede events osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes simpelthen, den kjole er så flot! Jeg vil også gerne vide hvornår den kommer ud i butikkerne, for jeg tænker lidt at den kunne blive en glimrende gallakjole her i 2.g.

  http://blikfanget.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig. Hun virker så rar og nede på jorden (selv om jeg jo altså aldrig har mødt hende irl…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina

  Hornår er det garden kollektionen kommer i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind The Scenes