Dagens misundelighed – ACIE
Craving no1

Dagens misundelighed

Dagens misundelighed
.. Går til Trine, for at have fået fingrene i de her sandaler. Sidst jeg var i Danmark var jeg forbi Aldo (vi har ikke Aldo her i Stockholm), for at få poterne på selv samme sandaler, men desværre var en anden pige kommet mig i forkøbet og stod netop og prøvede det sidste par i min størrelse, og meddelte fluks, at hun havde tænkt sig at købe dem, da ekspedienten tilbød mig at prøve den anden fod. Nånå. Ekspedienten lovede så, at der ville komme flere hjem et par dage senere, men altså – det kunne jeg jo ikke bruge til noget, for jeg skulle hjem til Stockholm dagen efter. Hmpf. Så ja – envyness på Trine. I want too.

9 kommentarer

 • Jeg er missundelig too!

  AM – love&labels

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MUUUUUST HAVE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Lotte FLorette: 178cm, og jeg er bestemt ikke bleg for høje hæle. Er kun bleg for lave mænd. Ad.
  Marie: tak for info!
  Maria: De fåes også i brune – og koster 600kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den anden frave? hva er prisen på disse skønheder?;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har talt med Aldo i sidste uge, som oplyste mig om at disse er mere eller mindre udsolgt i begge farver. Dog kommer der en ny sending af dem i starten af april – på det tidspunkt kan man jo måske have dem på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Uhh de er godtnok fine. Og HØJE! hvor høj er du egentlig? Jeg er selv 176 og ville ikke rigtig turde prøve de her af frygt for at ramme ind i dørene.. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også misundlig:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er nydelige, jeg skal til Kjøbenhavn på Onsdag, da skal jeg se etter disse. Jippi!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Craving no1