Draperede stolper – ACIE
Fine fingre

Draperede stolper

Draperede stolper
Jaja, det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg – ligesom store dele af den øvrige verden – er ganske pjattet med den der Burberry Prorsum ss10 kollektion. Meget fin er den. Draperinger og fine farver. Ak ja. Men! Der er et item jeg har undret mig over og det er de her leggings. Jeg synes de er super fine og idéen er god, men jeg har bare svært ved at se det fungere i praksis. Jeg synes nemlig at hende modella får halvtykke ben i dem – eller altså, alt er jo relativt! De er stadig væsentligt mere pindede end mine egne, men i forhold til hendes overkrop synes jeg bare det ser sjovt ud. Og jeg er sikker på at hun har sådan nogle rigtige modelstænger indenunder de der leggings. Og tænk så, hvad de vil gøre ved os mere almindelige mennesker? Gisp! Træstammer! Intet mindre! Så nej. Jeg forstår det ikke.

16 kommentarer

 • Noipac

  Jeg synes ikke, at modellen får direkte tykke lår i de leggins – hun bliver derimod mere kvindelig og knap så afpillet at se på 🙂
  MEN MEN MEN – hvordan kommer vi andre så ikke til at se ud(læs: OVERkvindelige = ikke godt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes slet ikke hun får tykke lår i de leggins – at all! At vi andre dødelige så får det, skal nok passe. Men fede, dét er de leggind altså… Suk…
  http://www.littlegirllargewords.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  Marie: man kan få H&M Trend i KBH i den på Amagertorv, den i Galleri K og i Field’s 🙂
  jeg ved nu heller ikke helt med de leggings.. ja, de er super fede, og jeg ved også godt, at jeg ikke har tykke ben (str. 32/34), men altså.. det kan man vel godt komme til at føle, hvis de kommer i sådan leggings der. og dog.. jeg synes nu heller ikke, de gør modellens ben vildt tykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt se at hun faar halvtykke ben i dem (heldigvis er jeg en 34, wuupie..) – men saa fede leggins kan ikke gaa forbi ubemaerket. Haaber dog at highstreetkaederne laver et liiidt billigere alternativ, for Burberry priser bliver nok en tand for spicy..
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Ahh, jeg tænkte præcis det samme! Vandrette striber er altså bare ikke godt for neden, medmindre man er en str 34. Hmf!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I hear you…Jeg synes også at de lidt leder tankerne hen på mumier?? Og hvem gider ligne en mumie med træstammer! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er helt vilde med disse leggings, og jeg synes ikke de giver modellen hverken tykke eller voldsomme stænger. Jeg Ved du evt. hvornår kollektionen kommer ud i butikkerne, så man kunne få fat i dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie: Det kan man på amagertorv ved strøget bl.a 🙂

  Jeg må lige sige, det er en vildt fornuftig tanke du har gjort dig. Tror jeg holder mig til draperede kjoler efter at have læst det her indlæg. For træstammer…. argh. ikke just tiltalende 🙂

  http://www.xno3.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror måske du har ret.. Desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhhh jeg forstår dem heller ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie BM

  Slet jeg’et efter Ps. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie BM

  Ja det er nok en farlig trend, øv.

  Ps. Jeg kan du fortælle hvor i KBH, man kan finde en H&M,der forhandler H&M Trend??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg takker også nej til træstammerne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det er vist et godt eksempel på, at designerne ikke altid designer for andre end modellas. Tror Christopher B. har glemt hvordan dame-ben ser ud i real life 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fede, men jeg tror VIRKELIG næppe at de vil gøre noget godt for 80% af alle kvindres ben *gisp*
  Vi snakker virkelig tændstik hvis de skal kunne bæres med stil – men modbevis mig gerne Acie, hvis du er frisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig! Ting der får selv modellalår til at se tykkere ud, kan vist ikke være godt…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine fingre