Peep peep – ACIE
Gaga Glasses

Peep peep

Peep peep

…. Stephanie gjorde det i Givenchy til SFW.. En norsk bloggerinde blev endda fanget af Facehunter i fuld gang med samme… Og Marie gjorde det så i Beau Coups til CFW.. De peeper! I snevejr! Til bravour!.. Og nu sidder jeg så her og bryder mit lille hovede med, hvordan det er lykkedes dem, at overbevise en lille (praktisk og komfortorienteret) Agurk om, at det er helt ok at peepe i snevejr!? Så ok, at hun endda selv overvejer at forsøge. Selvom jeg nu stadig er lidt bange for at resten af verden vil tro jeg er retarderet, hvis jeg gør det…. Hvad siger I? Peeper I også? Er det bare mig, der er langsom?

Hoonash Montana (… I wish that was your real name) – I promise that I’ll pull my act together and add something in English to all my posts. I’ve said that before, I know. But this time it’s a real promise:)

16 kommentarer

 • Pernille

  Pyyyyyh.. Jeg er nok Dk’s største frossenpind, så det at peep’e går nok ikke. Men det kommer når vi når på den rigtige side af 0 punktet 🙂
  Noget helt andet……de wedges der?? Nam nam.. hvor er de fra, ved du det?
  Amen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gør ved særlige lejligheder, så ved ikke, om det helt tæller. Men så er det i disse: http://www.fashion-conscience.com/shoes/heels/vivienne-westwood-lady-dragon-heart-peep-toes.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Ladies – kan godt se, at det ikke bare er mig, der er i tvivl. Der er meget delte meninger over feltet. Hm. tak for jeres input! 🙂

  Veronika – I will! I promise! And just remind me if I forget it! “Acie – English! You promised!”. Yes ma’am! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika

  Yeeah, that would be really great if you can add always something in English 😛 It could be pretty helpful to understand at least something from your posts 🙂

  Greetings from Slovakia,

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  jeg peeper i hvert fald ikke mens det er så koldt! specielt ikke nu hvor det så småt er begyndt at smelte, og der er sjap og vand over det hele.. desuden er mine tæer ved at falde af bare jeg kigger ud – selvom jeg har tre par sokker, uldsokker og støvler på fryser mine fødder stadig, så jeg tør ikke tænke på, hvordan det er med peeptoe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ACIE!!
  The key is gode sokker!
  Jeg lover dig det er skønt. Mine veninder kunne heller ikke tro deres egne øjne da jeg gjorde det, men jeg havde det skønt! (så længe du husker sokkerne!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, mig får du ikke til at peepe til hverdag. Er jeg simpelthen for meget en praktiske gris til, at jeg hverken kan overskue med alt det sne eller kan holde til, men det kolde vejr 😉 Næh. De må trist stå og kigge på, at det er de varme støvler der bliver luftet for tiden 🙂

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg nu ejede de der Jeffrey Campbell støvler med nitterne så ville jeg også peepe 😀

  Christina/Wemaketherules.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har to par stoevler med peeptoe, saa jeg er jo naesten tvunget til det – og saa er det faktisk ikke saa koldt som man skulle tro 🙂
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså vildt af folk kan gøre det, for jeg ved bare at jeg ville dø, hvis det var mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har peep’et flere gange i denne uge i mine vagabond’er – men Acie don’t! Istedet for at peep’e, piver jeg nu over feber, snot og ondt i halsen. Damn, you pretty shoes!!

  Tenna // Glamrockaholic.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har tænkt det samme som dig, altså hvordan fungerer det? falder tæerne ikke af? men måske vi bare skal springe ud i det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan du da sagtens! Jeg har gjort det hele vinteren – også til hele min omgangskreds store, store morskab. Men helt ærlig, mine Vagabond ss 10-wedges ER altså næsten lige så varme som mine støvler… Næsten..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg gør det også. Til stor morskab for min familie og kollegaer. Lidt underligt at gå med peeptoe om vinteren i sne. Men det er så ærgeligt at gå i vinterstøvler konstant. Jeg kan ikke holde det ud.

  Do it, Agurk. Do it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil peepe i samme sekund som sneen er væk.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw de er fede!!!

  Har endelig fået mit eget domæne, så hvis du vil rette mit link på din blog liste? 🙂
  Denne hedder nu http://www.glimmerglam.dk

  //Ditte – Glimmer Glam

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaga Glasses