Nyt: Acie Tester – ACIE
Peep peep

Nyt: Acie Tester

… det sker ret tit, at der dumper ting og sager ind af min brevsprække og nogle gange ved jeg ikke rigtigt hvad jeg skal stille op med alt det jeg får. Indtil nu har jeg kun skrevet om ting som jeg var super begejstret for (og det med forbehold, fordi jeg er paranoid og forventer at hele verden straks ville kalde mig købt.. super), men nu har jeg besluttet at indføre en ny kategori – Acie Tester! Her kan man finde ærlige anmeldelser af de ting jeg prøver. Det er ikke sikkert jeg orker at skrive om alt (.. jeg fik engang hygiejnebind tilsendt – hvad skal man skrive til det? Vingerne var super!?! Ej..), men jeg vil prøve at få det hele med. Pointsystemet går fra 1-5 agurker, hvor 1 er skidt og 5 er fantastisk! Første produkt i drivhuset er Depends Eyebrow Corrector, som jeg har fået lov til at teste!

Nyt: Acie Tester

Her har jeg brugt den allerlyseste nuance, der hedder “Brown” 

Acie likes: jeg har nærmest ingen øjenbryn, og det har self også den fordel at jeg ikke behøver at groome dem ret meget. Men! De er mega ujævne og meget lyse, så jeg plejer (.. når jeg orker.. en gang imellem.. hvis jeg skal i byen.. agtigt), at bruge en gammel gammel øjenbryns-blyant sag til lige at give dem lidt form og farve. Meeen – blyanter kan godt give et lidt unaturligt malet look, som jeg ikke er så vild med, og det gør den her virkelig ikke. Den rammer hun selve hårene og resultatet bliver derfor super naturligt!

Acie dislikes:… mine ujævne bryn skal stadig fyldes ud, der hvor der vitterligt ingen hår har og det kan den her fætter altså ikke klare…

Nyt: Acie Tester

Bedømmelse: Hvis man bare vil have lidt mere markerede bryn er denne super til et naturligt resultat, men har man ligesom mig brug for at huller skal fyldes ud, så klarer den ikke helt jobbet. Derfor får den 2½ Agurk – den klarer ligesom halvdelen af det jeg har brug for.
Nyt: Acie Tester

From now on I’ll be writing reviews of all the stuff people send me. First up is this eyebrow-tingy from Depend, which I’m giving 2½ cucumbers.

25 kommentarer

 • Det er dejligt at få en ærlig anmeldelse. Det er bare møg-irriterende at få købt noget, som bare lød som et “vidunder-produkt” og når man så får det, er det bare noget værre møg.
  5 agurker ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Acie & co.
  Bare til info: Øjenbrynspennen fra Depend kommer i butikkerne omkring slutningen af marts/beg. april (bare så ingen går forgæves nu) og den koster 99 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 20 23 89 15.
  Også et thumbs up til den sjove agurke-testeridé herfra 🙂
  Kh. Helle fra Star PR

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Skøn idé der kun gør min yndlingsblog endnu bedre 🙂
  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Det er et min bedste veninde har købt i Vietnam til mig på et marked for 200kr… Så nothing fancy;) Urskiven er indgraveret på russisk og det er lidt for stort – men jeg er ret glad for det, fordi det har en historie..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey 🙂

  Hvor er dit ur fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Fedt, at I allesammen synes det er en god idé!! 🙂

  De fåes i Matas og jeg gætter på at prisen ligger et sted mellem 50 og 100kr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coolt! 🙂 Godt koncept!
  Knus
  /Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som rudolph også siger – hvor finder jeg den, og til hvilken pris :)? Og er den permanent eller hvordan :b ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Sådan Acie! Altid gode ideer og indlæg fra din side. Har lige et hm-hm til Depend. Fætteren i denne dur har jo egentlig eksisteret i et par år, bare fra Dennis Knudsen. Well, men Depend er probably billigere!
  .. og problemet med DK’s er også som du skriver her, man får ligesom ikke fyldt ud alle steder.
  God weekend:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannike

  haha, gurkor! så skönt acie.. ha en toppenbra helg! Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rudolph

  hvor kan den købes henne og hvad koster den? det er da lidt væsentligt;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god ide med “Acie tester” 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monstergodt initiativ! Det er herligt med anmeldelser – og i særdeleshed tilsat en portion Acie-humor! Glæ’er mig til at læse med, dame!

  //S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petruska

  Ha, ha fantastisk indlæg og fantastisk ide. I like!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vexed

  Rigtig godt koncept – glæder mig til at læse mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Me like!

  Jeg kan godt lide den kategori! Glæder mig til flere tests 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh sjovt og lidt anderledes initiativ 🙂 Kan jeg godt lide!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg giver dit nye tiltag 5 agurker 🙂

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Fedt, at I kan lide det ladies:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sjov! 😉
  Tror helt sikkert dit “Drivhus” bliver en stor succes! ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uh I like! Det er så sjovt med agurkerne.

  Og er slemt skuffet over at du ikke deler din “vinge-viden” med os 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  haha, super ide. glæder mig til at læse flere anmeldelser!

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt vildt god idé at lade dine “gaver” blive til testobjekter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Love it, glæder mig allerede til flere tests! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah, fed ide med ‘Acie tester’! 😀

  Christina/Wemaketherules.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peep peep