Looking back – ACIE
Mig og Roisin

Looking back

… okay okay.. det her indlæg er en anelse ‘late’. Eller. Mja. Synes bare der gik lidt inflation i “året-der-gik”-posts lige omkring nytår (.. det er jo også en god idé), så kunne ikke overskue det. Men synes stadig det er meget hyggeligt. Så jeg vil også. En måned af gangen – status over 2009! Forestiller mig også, at det næsten bliver terapeutisk, men nu må vi se. Hvis det er for kedeligt at læse om, må I også bare sige til. Så holder jeg indlægene for mig selv;)

Looking back
Men here goes – første måned er self januar, hvor jeg brugte umanerligt meget tid på at ligge i fosterstilling. Det var ikke let at vende tilbage fra USA og mentalt var jeg mange tusinde kilomenter væk.. Det var også i januar, at beslutningen om at flytte til Stockholm blev taget – det blev ret hurtigt klart for mig, at jeg bare var vokset ud af mit gamle liv i København, og jeg følte at jeg blev nødt til at gøre noget meget proaktivt for at finde lykken igen. Det hjalp helt vildt, at have et mål jeg kunne arbejde stenhårdt efter; jeg ville bare til Stockholm, koste hvad det ville! Derudover var januar også måneden hvor jeg blev inviteret til mit første blogger-event af BikBok (dengang var vi hele 3 bloggere), og så var det også i januar jeg endegyldigt faldt for idéen om en nude-blazer a la Stella McCartney! Oooog – i januar købte jeg min første stribede top. Tænk hvis jeg havde vist hvad jeg havde i vente;)

Looking back at 2009 month by month – first up is January (… for obvious reasons)! I’d just come back from the US and was pretty miserable… Overall.. Haha.. A true January-depression

11 kommentarer

 • Bruuuune ben, umh så lækkert:) Og flotte sko!:)

  Kom og besøg min blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coolt med et flashback – bare IKKE naar man har saa smukke brune ben! JALOUSI! 🙂
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg. Og sej beslutning om at tage til Stockholm.

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åhh nice. dine “året der gik” posts skilder sig allerede ud – du skriver også lidt om din egen “situation” i den pågældende måned, og det er altid spændende at høre om 🙂

  http://www.xno3.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Hvor ser du godt ud på cowboy-shorts-billedet. Der fik du mig lige til at sukke ekstra dybt efter sol og brune stænger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Charlotte – Lige de postede billeder er da ikke så anderledes igen end hvad der er populært nu? Denimskjorte, store solbriller, strømpebukser med mønster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh nogle misundelsesværdige brune bimser 😀
  Ville ønske jeg havde din lækre skosamling !! <3

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det egentlig skægt at se de trends, jeg selv var på for et år siden! Det var tider … xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  det kan da på ingen måde være fair at flashe SÅ brune ben.. puuuha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God idé! Det er helt uhyggeligt når det kommer ned på papiret, hvor meget man ikke vidste for et år siden, har jeg ikke ret?

  C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Endelig, keep posting “året-der-gik” 🙂 Du er virkelig skøn Acie. Bliver altid glad af at læse din blog, for du har din helt egen acie-agtige måde at sige tingene på. Og tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og Roisin