Forno Romano – ACIE
February

Forno Romano

Forno Romano
Det gik lige op for mig, at jeg har samme bluse på som sidst jeg lagde dagens op, haha… Det er altså et tilfælde – jeg lover, at den har ligget til vask indtil jeg spenderede formiddagen i vaskekælderen i går.. Men sorry – jeg havde bare lige tid til at tage et dagens idag, og så blev det altså sådan. Kunne jo ikke stå dér og klæde om alene af den grund:)

Har lige været ude og spise pasta med Oskar på vores stamsted, og nu sidder vi og læser på bibleren. Eller. Oskar læser, og jeg leger med bloggen – har oprettet en ny poll, og den her gang handler den om hvor gamle I er. Jeg forestiller mig, at de fleste af jer er lidt yngre end mig, men måske jeg tager helt fejl?! Overvejede iøvrigt at tilføje muligheden for at man kunne angive sin alder i halve (fordi jeg jo tror fuldt og fast på halvårs-fødselsdage), men det blev lidt noget bøvl. Æv.

EDIT: en præliminær diagnose siger mig, at jeg tog fejl.. helt fejl.. fejl fejl fejl.. Det er ikke fordi jeg synes I er barnagtige. I holder jer bare så umanerligt godt!! 😉 😉

New poll – and this time it’s in English (mostly for Veronika’s sake;) ).. This time I want to know how old you guys are – I’m guessing that most of you are a little younger than me, but I could be way off?!

11 kommentarer

 • Anne

  Hej Acie

  Hvorfor har du ikke lavet en kategori “40” og så en “over 50” 🙂 – jeg ville så havne i sidste kategori med mine 51. Det er sjovt at læse modeblogs og da der ikke er nogen på min alder (tror jeg nok) der skriver modeblogs må jeg jo tage til takke med jer, der er så unge, at I kunne være mine børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek, tjek, tjeeek. Så er der ‘poll’et’ igen 😉 Som sagt, ny yndlingsbeskæftigelse.

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika

  Hello there,

  lol 🙂 Well thanks a lot for your English version of that poll 😛 I really do appreciate that! 🙂 xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har fødselsdag i december, og sidste år var jeg så heldig at sidde i tredøgnscase på min fødselsdag. Så fremover holder jeg i stedet halvårs fødselsdage. Så er vejret også bedre…
  Så håber jeg bare at eksamensguderne sørger for at jeg kan holde fri. Ellers er det vel grund nok til en sygeeksamen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På min 9 1/2 års fødselsdag var jeg på Jensens med min mor, og hun fik dem til at komme med flag og alt muligt, så ja, jeg er helt med på halvårsfejringen også! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker hele outfittet! Jeg er ogsaa stor tilhaenger af baade sort og striber, saa jeg er helt solgt! OG TAK! For jeg var lidt i krise med inspiration idag, og skal til fashion weekend her i London om en halv time. Krise paa toej siden 😀
  Og cool med poll (rimme, rimme..) – jeg synes det er ret bredt fordelt, hvilket jo er ret godt. Saa er det ikke kun en aldersgruppe der trofast foelger dig 🙂
  Knus
  /Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sol

  Man kan ikke få nok striber! Punktum. 🙂 Det er du vidst også enig i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er effing sej 🙂
  xoxo Et oejeblik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser dit outfit bare luksus og overskudsagtigt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N.

  Hej Acie.
  Elsker din “tro” på at halve fødselsdage bestemt er fejringsværdige 😉 Har længe(som i årevis) forsøgt at overtale venner, familie og kæreste, men uden held. Mon det virker hvis jeg viser dem at jeg ikke er den eneste…!? Go blog btw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Selvom du har haft det på før, er det stadig pænt! Og de fleste af os kender vist det, at man har noget yndlingstøj, også selvom der er mere i skabet, end de få ting man bruger igen og igen… 29 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

February