Girl crush – ACIE
Update

Girl crush

Girl crush
Jeg har udviklet et girl crush på Khloé Kardashian, som er Kim Kardashian lillesøster.. Hun er altså smokin’ hende Khloé!! Jeg har tidligere vist et par af mine andre girl crushes her og her, og som I nok kan fornemme er der en rød tråd i det jeg synes er flot:) Betragt det som min måde at bidrage til formidlingen af et lidt mere nuanceret kvindebillede, i en ellers lidt forskruet branche. Curves er the new black!!

I think Khloé Kardashian is banging hot, and have such a major girl crush on her… whoooaaa!

17 kommentarer

 • […] lille talerør her, til at være med til at formidle et mere nuanceret kvindebillede (se fx her og her), så det var naturligvis uden tøven (og, indrømmet, med en vis portion stolthed), at jeg takkede […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Hej Mie:)

  Der er ingen, der siger, at det ikke er pænt at være tynd – men hvis du kigger på http://www.acie.dk, så er hovedparten af billederne af meget tynde modeller, for det er sådan skal de se ud, for at kunne passe deres job. Jeg ville bare gerne lige poste en lille modvægt til de billeder, så der var lidt af det hele. Som skrevet, var det netop for at formidle et lidt mere nuanceret kropsbillede end det der ellers er fremherskende i modeindustrien. Keyword being ‘nuanceret’. Der skal være plads til alle. Men i modebranchen har der bare været flest tynde, så på min blog, vil jeg gerne have, at der en gang imellem også dukker en kvinde op der har former, fordi jeg netop ikke vil bidrage til den formidling af, at der kun er én slags krop der er rigtig:)

  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  I skriver, at en kvinde skal have kurver? Hvad med os som er meget tynde, og ikke kan gøre for, at vi ikke har lige så store former? Jeg mener, at man skal elske alles kroppe, og ikke kun én slags. Verden er rig på forskellighed, det går ikke, hvis vi alle går og ligner hinanden. Jeg, som er meget tynd og altid har været det, vejer kun der omkring de 52-54 kg., og jeg er glad for den krop, jeg har. For resten synes jeg, at I skal vide, at det er lige så sårende for en tynd, at få at vide at de vejer for lidt, som det er for en tyk at veje for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ja det der er sgu rart at se, og det ser oven i købet ud til at være naturlig kavalergang – hurra!
  Hendes søster, Kim, kan ihvertfald ikke prale med at være naturlig længere, hun har efterhånden fået så mange operationer selvom hun også var smuk før. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  rigtigt dejligt at se en kvinde, der ligner en kvinde!! 5 kg af ?? så vil hun jo bare være så kedlig, så nej tak. vi bør elske kvindekroppen som den skal se ud, ikke som nogle mener en kvinde på 180 og 55 kg ej vel. En kvinde skal have kurver!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Hun ser for stor ud til, at være fiks ima… 5 kg af og så er hun stadig kurvet og hot..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte Florette

  takker lige C for svar ang tasken.. Ja den ser lækker ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  ^^ mht. til tasken tillader jeg mig lige at svare hehe.. Det er en Black Lily taske og modellen hedder Austina, koster 1500 kr. og er fra deres efterårskollektion ’09. Har længe savlet over den og du kan finde den på hjemmesiden her: http://www.blacklily.dk/Default.aspx?ID=3129&ProductID=PROD784
  mvh,
  C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hun er ret lækker 😀

  Dejligt med former ! Det kan vi lide .. !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte Florette

  må man spørge hvor har du den taske fra som du så ofte poserer med? Den sorte eller mørke grå?, med lang strop. Den ser virkelig praktisk og alligevel lækker ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanja

  http://www.fiskogris.blogspot.com

  Hej Acie. Du må meget gerne linke til min blog.
  mvh Vanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Jeg synes godt hun lidt kunne ligne en mørk version af dig, og det er udelukkende positivt ment 🙂 Hendes søster Kim, synes jeg også er utrolig smuk.
  /C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej..takker nej til hende der..;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c

  har du set keeping up with the kardashians på E! Hun har virkelig også en personlighed der er lidt for sig selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt at du tager det op… kan være vi alle i fremtiden kan nyde en croissant og en latte med go samvittighed:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vexed

  Det er nogle flotte kvinder – og det er sgu rart at se på kurver. Og måske lidt mere end rart: http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/7306919/Looking-at-a-curvy-women-gives-men-same-high-as-drugs.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thumbs up for det herfra. Mine egne girl crushes er nok Anna Hibbs og Elsa Billgren.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update