Seneste køb – ACIE
Vend om

Seneste køb

Seneste køb
lookbook.nu
Jeg har endelig cavet og købt den der trench-basse med pufærmer fra Zara. Det er ikke helt den her model, men næsten – nuancen er lidt lysere og pufærmerne knap så voldsomme. Jeg synes den bliver lidt mere klassisk så, og så er der jo chancer for at man får den brugt mere end én sæson. Dog er jeg ikke helt sikker på at jeg er en trench-pige, så lige nu hænger den mest bare og dingler for sig selv. Indtil jeg beslutter mig endeligt.

Finally bought this trench, but can’t decide if I’m really a trench-coat-kinda-girl… hmm…

6 kommentarer

 • Hvor meget gav du for den? har også kigget rigtig meget på den.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tjek eventuelt http://artofthetrench.com/ – se om ikke det giver inspiration;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke jeg er en trench pige, købte en sidste år, men endte med at bytte den, jeg følte mig ikke tilpas i den. Men jeg kan godt forestille mig dig i en trench coat, det må jo være et tegn på at du godt kan være en trench pige.. Men prøv at style med den med en masse forskellige outfits og sko.. Så får du hurtigt en ide om det er noget for dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Behold den,behold den – jeg har selv købt den og glæder mig sådan til at få den på. Kom nu blide forårsvejr!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heh, jeg er helt klart en trench pige. Men jeg har fortrudt den jeg købte sidste år, men den dér kunne jeg godt se mig varm på. Håber du bliver glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh glæder mig til at se hvordan du styler din, har nemlig også lige købt den klassiske trench!:)

  Vh Simone/fashionmanifest

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vend om