Los Agurkeles – ACIE
Acne x Lanvin 2010

Los Agurkeles

Mikkel kaldte mig for Danmarks Whitney Port på Twitter tidligere, som følge af afsløringen af mit LA-eventyr… Det kan jeg godt leve med… Acie Port.. Hellow.. Anyways – tænkte jeg lige ville fortælle lidt emere om hvad jeg skal og hvordan det kan lade sig gøre.. og sårn..

Jeg skal læse et semester på UCLA, som et led i min kandidatgrad fra Stockholm School of Economics – derfor skal jeg ikke betalte tuition på UCLA:) Lige nu har jeg det lidt mærkeligt med at skulle forlade Stockholm for så lang tid, men jeg er sikker på at det bliver rigtigt godt!! Skal bare lige vænne mig til tanken:) Ooog – økonomisk bliver det noget med at søge en hel masse legater!

Det er super fedt, at I synes det sejt.. Hvis jeg en dag skal se tilbage på acie.dk, så kan jeg ikke forestille mig noget bedre end at have haft muligheden for at være et eksempel på, at livet skal leves for fuld udblæsning og at, hvis der er noget man virkelig gerne vil, så gælder det bare om at bide tænderne sammen og arbejde benhårdt for at få det til at lykkes. Præcis som jeg selv har lært det hjemmefra. I er flere der skriver, at jeg er modig – det ved jeg nu ikke om jeg er:) Men jeg er velsignet med en familie, der for det første har vist mig store dele af verden (.. og så virker den jo ikke så skræmmende.. altså – når først man har set den én gang) og for det andet, så er de ret fornuftige – og hvis de altid tror på at jeg kan klare det, så tør jeg også godt tro på det. Og altså – what’s the worst than can happen!? 🙂 Som min mor sagde til mig tidligere idag, så handler det jo bare om at gribe de muligheder man får serveret undervejs. Så det gør jeg:)

17 kommentarer

 • Hvor fedt at du gør det ! Det lyder bare så spændende. : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med at søge legater! 🙂
  Glæder mig til at høre om dine eventyrer i LA!

  http://scarlettswonderland.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiih hvor jeg glæder mig til at følge vores lille agurk i amerika 🙂 Bliver super spændende. Lækkert at man altid kan udleve sine drømme igennem dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det lyder virkelig spændende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fór sej altså!! 😀
  Glæder mig virkelig til at høre om det og se L.A fra dit kamera! Det er jo en af mine store drømme at studere i USA så – you go girl! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow misunder (på den gode måde) din evne til bare at leve livet livet, og gribe mulighederne! Der blir ihvertfald meget du kan fortælle dine børnebørn engang;)
  Glæder mig til at læse mere om LA eventyret i fremtiden!

  Vh Simone/fashionmanifest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Godt gået Acie! Bliver helt rørt af din lille speach 😉 Man skal nemlig lige præcis kunne se tilbage på sit liv engang og sige “Jeg gjorde det sgu!” og ikke “GID jeg havde gjort det!” – kan ikke forstille mig noget mere skræmmende end at sidde tilbage med en følelse af at have forspilt en masse chancer… den tanke er LANGT mere skræmmende end at kaste sig ud i et eventyr med hovedet først! Så Mai og alle I andre derude; kast jer ud i noget helt vildt – noget man er bange for – det gi’r et kæmpe kick når man opdager at man pludselig ikke bare er en mus, men en Mighty-Mouse! ;)Go Go Go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yeah, glæder mig til vores helt egen insider Agurk i The Hills 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så fedt…UCLA er verdens smukkeste og hyggeligste campus=)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak fordi du gav det sidste spark, Acie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det lyder super spændende, meeeen… Hvad sker der med bloggen? :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det lyder helt vildt spændende, meeeen…. Hvad sker der med bloggen? :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Giv mig lige lidt af det der gå-på-mod!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Det er så imponerende at du griber de chancer og muligheder der kommer. Jeg er alt for meget mus til at gøre sådan noget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder simpelthen så fedt!! glæder mig til at læse om det, når du er flyttet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og thumbs up for det da Acie! Glæder mig til at følge dig helt til LA! xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er fantastisk, Acie 🙂 Du er en inspirationskilde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne x Lanvin 2010