Søndag – ACIE
Guldlok

Søndag

Totalt misvisende sang – på Cliff spiller de alt fra Abba til Proclaimers! Man drikker whiskey og folk danser på stolene.. Og der er helt vildt god stemning. Men jeg ringede lige til Flotti, som ligger og snotter og vi hørte begge to den her sang rent tilfældigt. På afstand. Synkront. A little wierd. God bedring Flotti!

Igår blev en meget meget sjov aften i meget godt selskab – sjældent har man danset så meget. Endte på en virkelig sjov natklub, som var meget lidt Stockholmsk og Stureplan-agtig. Utroligt lettende, at opdage at Sthlm faktisk har mere end Stureplan at byde på.. Hvis I nogensinde skal til Sthlm så skal I næsten tage et sving forbi Cliff Barnes på Norrtullsgatan 45 – det ligger oppe i Vasastan og det gælder om at komme tidligt, for ikke at havne i kø..

3 kommentarer

 • hej Acie, jeg kører min første konkurrence på min blog, og det vil være fedt hvis du deltagede (:
  knus pigerne fra wwww.redllips.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke, hvad det er med den sang. Overhovedet ikke min genre, men elsker den simpelthen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fedt, jeg ved efterhånden præcis hvor jeg skal tage hen, når jeg engang er i Stockholm 🙂
  Og sangen er ret poppet, men jeg er vild med den alligevel. Den gør, hvad den skal.
  God søndag! 🙂

  http://www.xno3.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guldlok