Layering – ACIE
Pude-petting

Layering

Layering

altamira

Jeg synes det her outfit er virkelig fint – meget simpelt, men meget chict.. Ville ønske jeg selv var lidt bedre til layering – kan bare aldrig overskue det, når jeg står foran garderoben om morgenen:)

I wish I was better at layering.. Sigh.

5 kommentarer

 • Det er jeg også bare helt vild med det her outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Know the feeling! Det virker bare saa uoverskueligt om morgenen, og saa glemmer man det? 🙂 Looks chic though!
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så cool at du opdaterer flere gange om DAGEN!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fint!

  Hvordan tidsindstiller du dine indlæg? Jeg bruger blogspot, og når jeg gør det kan man kun trykke ‘gem som kladde’ eller ‘udgiv’ og hvis man gemmer som kladde, kommer det ikke på det tidspunkt jeg har sat den til.
  Hvordan gør du?
  Håber du kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det er så lækkert når håret er farvet på den måde! Går virkelig og overvejer det. Tjah jeg kan heller ikke prale af at være specielt god til layering, det er lidt for komplekst til min hjerne på den tid af døgnet :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pude-petting