I et med tapetet – ACIE
På repeat

I et med tapetet

I et med tapetet

I et med tapetet

Stølver – Zara, tee – Target, ur – Vietnam, Trench – Zara, halstørklæde – H&M, solbriller – Lindex,

… jeg holder lidt lav profil i min egen verden idag. Gemmer mig bag solbriller og en hvid tee. Det er meget rart. Orker hverken at arbejde eller sidde stille – så har besluttet, at ordne nogle ærinder, og så genfinder man forhåbentlig arbejdslysten lidt senere på dagen.

13 kommentarer

 • Pernille

  Nej okay, jeg troede det var der du havde købt den.
  Men den er ellers cool din frakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Thx ladies:)

  Støvlerne er købt tilbage i efteråret og jeg kan ikke lige huske, hvad de kostede!? Meget standard-Zara-pris vil jeg skyde på.

  Ooog – i og med jeg bor 600km fra Strøget, ved jeg ikke rigtigt om den mon fåes dér;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I Zara på strøget altså (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tror du der er flere af frakkerne tilbage i Zara? De ryger jo væk til højre og venstre nu hvor det lige pludselig er ved at blive varmere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker dine sko, elsker din jakke, elsker dit halstørklæde, elsker dine solbriller, elsker din taske, elsker din top, elsker dine bukser! Er der noget jeg har glemt? nej det tror jeg ikke…i såfald jeg elsker det hele!!! 😀

  wwww.mathildeswonderland.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gal, de er cool de støvler. Respekt for at du hopper rundt i dem, Acie…de ser mig en smule høje ud. Tiltefare hvis de sad på mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER de støvler … hvor meget har du givet for dem?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Elsker din trench. Jeg fandt den mest fantastiske trenchcoat i H&M i mandags til kun 300kr!! Jeg fandt den i str 38 og det var meget lidt for stort til mig så jeg ventede til onsdag og hvad nu.. ja nu er str 36 OG str 38 udsolgt i HELE Danmark.. Jeg er så deprimeret.. Især fordi jeg stod med den i hånden i mandags og overvejede virkelig at købe den.. Jeg er ret sur på mig selv. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha, har selv haft sådan en dag i dag! Gemt væk bag et par raybans og en trench… coolio.
  Elsker stadig dine boots. Godt at se at sneen er væk, så de kan komme ud og blive luftet 😉

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  elsker støvlerne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw nogle sexede sko! Elsker sålen som også er rå og urban.
  Hvor er tasken fra?
  Sannie Lykk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  FANTASTISK Acie! :-).
  – nøj jeg elsker det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der støvler er fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På repeat