Godmorgen! – ACIE
In the navy

Godmorgen!

Godmorgen!
Det er regnvejr i Stockholm.. Så mens regnen trommer på mine ruder og det virker som om hele byen er krøbet i et musehul, har jeg lagt mig i sofaen med en kop kaffe og min Bob Dylan biografi.. Morgenen er gået med lidt arbejde (der er bl.a. røget nye bannere på idag – hej og velkommen til Barund) og nu har jeg lige et kvarter inden jeg skal ud af nattøjet og ud i den våde verden til en frokostaftale.

   

4 kommentarer

 • Maria

  Hvad har du af kaffemaskine/mælkeskummer siden du kan lave så vidunderlig høj skum på din kaffe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er snestorm på færøerne, hvor jeg befinder mig. Ahrh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Åh, jeg synes bare det er herligt! Det er sådan en hygge-regnvejrsdag idag. Alt er stille og fredeligt. Ahh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • godmorgen. :)det regner også herhjemme, hvis det er lidt en trøst.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the navy