Mit hjem – ACIE
Søndagssol

Mit hjem

Mit hjem
T&A fra Bungalow5 har spurgt om jeg vil vise mit hjem frem… Så nu til eftermiddag har jeg gået og knipset lidt billeder af planten, og tænkte jeg lige ville smide en lille teaser her.. Skal nok råbe højt, når det fulde indlæg er oppe – forudsat, at jeg ikke bliver sorteret fra, fordi min bolig er for kikset;)

I’ve been asked by Bungalow5 to show some details from my home.. This is just a teaser – I’ll post a link when their post is up

2 kommentarer

  • Oakley a-frame, det god stil Acie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhhh, det glæder jeg mig til at se… Og af det du har vist frem før – kan din lejlighed da umuligt være kikset 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssol