Mere godt...

Fotokonkurrencen

Ahhhhhhhhr – jeg KAN IKKE vælge… med så mange billeder er det en fysisk umulighed for mig at tage en beslutning.. Derfor bliver I nu inddraget i kåringen af en vinder!! Jeg har fået mange billeder af blomster. Jeg har fået mange billeder af dyr. Jeg har fået mange billeder af børn – primært af den slags der kommer fra Afrika, Indien eller andre eksotiske steder. Jeg har fået mange billeder af bygninger, skulpturer og ‘by’. Og jeg har fået mange billeder af mennesker, der betyder noget for jer. Det har ikke været let at sortere fra (overhovedet), men jeg besluttede et sted undervejs, at det vindende billede skulle fange et øjeblik på en hel speciel måde. Billeder der var for statiske blev således sorteret fra – selvom de var virkelig fine. Så ja – her er de… Mine 9 favoritter. Jeg vil knytte et par ord til hvert billede og så må I ellers være med til at beslutte. Afstemningen finder I nederst i indlægget:) Tak for alle jeres bidrag, for alle jeres søde ord, for al jeres feedback. Det har været et stort arbejde at afholde den her konkurrence – men absolut en fornøjelse! Og endnu engang tak til Nikon for god spons.. Wuhuu.. Nikon CoolPix s3000 ftw!

Fotokonkurrencen

BILLEDE 1: Josephine var én af de hurtigste til at sende mig et billede… Og jeg kan bare godt lide det. Tal om at fange øjeblikket!

Fotokonkurrencen

BILLEDE 2: råt og vådt.. og meget flot. (.. rimenørd)

Fotokonkurrencen

BILLEDE 3: Så fint og koldt… Og lidt skrøbeligt..

Fotokonkurrencen

BILLEDE 4: Jeg elsker vinklen, jeg elsker smilet, jeg elsker farverne.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 5: Solen er så fint fanget på det her billede.. Det er taget på ski – og det er jo ikke lige dér man kravler rundt for motivets skyld.. Man havner ligesom bare det rigtige sted. På det rigtige tidspunkt.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 6: Billedet er taget i photobooth.. ‘nuf said.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 7: It’s Paris darling! Jeg har fået en milliard billeder (ca.) af Eiffeltårnet.. Det her var det fineste.. Og et af de statiske billeder som alligevel kom med. Fordi undtagelsen bekræfter reglen.

Fotokonkurrencen

BILLEDE 8: Min personlige favorit. Men jeg er også forudindtaget – fødderne tilhører én af mine bedste venner, og billedet er taget på Roskilde med en mobiltelefon. Imagine mig surprise, da det pludselig lå i min inbox:) Jeg synes bare øjeblikket er så fint. Så skægt. Gad vide om Aston overhovedet ved, at det her billede findes?!

Fotokonkurrencen

BILLEDE 9: Smukke fine LykkeLi. Fanget i et fantastisk øjeblik.

Afstemningen slutter imorgen kl 20!! VOTE AWAY!!! EDIT – AFSTEMNINGEN ER AFSLUTTET.

I’ve finally made it through all the pictures for the photo-contest… phew.. these are the finalists!

   

28 kommentarer

 • Acie

  Hahahaha – nu afslører du dit eget navn Aston!! Anyways – du må diskutere det med dem der tog billedet (.. og dermed har de juridiske rettigheder over billedet), for kameraet er i deres ejendom as we speak;) 😉 Jeg forestiller mig dog, at du sagtens kan tæve Gronemann, så hvis du bare skruer bissen på, burde det ikke være den store opgave at liste det kamera ud af dem… Worth a shot at least!! Dog er vi nogle, der er af den holdning, at manden der allerede 1½ år inden graduation kan se frem til et konsulent-job (og dermed også en stabil økonomisk fremtid) bare skal holde sin kæft og købe sit eget kamera.. Ahem;) Og fis så afsted med dig igen – jeg har det svært dårligt med, at du sidder og lurer herinde. Det ved du godt!! Smut, blev der sagt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joel

  Som personen der er blevet udstillet på billed nr. 8 uden at blive spurgt, kunne jeg godt tænke mig at høre hvor mit kamera er henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle vildt flotte billeder, men helt klart nr. 8 der er det fedeste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lige mine ord Cæcilie, derfor synes jeg også vedkommende fortjener det kamera! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NUMMER 8!

  Det viser samtidig, at man ikke behøver et dyrt kamera for at tage gode billeder. Mobiltelefonen kan være nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende den lille lady på billede 3 kan i se mere af på min blog her: http://www.imnotambrosia.blogspot.com (hun er min model) og så har hun også sammen med mig, denne: www. oculairespectacular.blogspot.com (: Bare en lille service meddelelse til dig der spurgte(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gb

  NUMMER 3, UDEN TVIVL 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Simonsen

  næ heller ikke her…. virkelig øv, men stadig – tænk at være kommet så langt! Det er da et dejligt skulderklap til alle os med fotografdrømme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Joergensen

  Ser ikke ud til at jeg er den heldige vinder.. 🙁 (#2)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sune R Chr

  nr 2 er for lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders Gjerløv

  Billede 9 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Så må vi jo bare håbe, at dem i finalen ikke kører lokale kampagner for at få deres billede valgt 😉
  FAIR FTW.

  Rigtig gode billeder i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hold da op nogle flotte billeder!!
  Kan du ikke lave nogle posts, hvor du viser nogle af alle de andre billeder, som ikke gik videre til ‘finalen’? Kunne være ret interessant at se nogle flere.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var splittet mellem billede #1 og #3, men min stemme gik til #1…

  /Belinda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Billede 4!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kender den smukke pige på billede nummer 3, og det er selvfølgelig også det billede jeg vil stemme på. Jeg syntes at det udstråler utroligt mange følelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cirkeline

  billed nummer 6!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  billede 3 & 5 er mine favoritter.. ELSKER snebilleder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Er det saa kun os laesere der er med til at vaelge de sidste billder nu? Troede at Nikon skulle vaelge sammen med dig…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Mange gode fotos – men især nr. 4 er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Billede 4, selvom jeg hellere så et af mine billeder der “oppe” 😉

  Det er jo nogle helt vildt flotte billeder du har valgt.

  http://le-virgule.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NUMMER 8!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phine

  Det kan man ikke her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej acie

  Vær opmærksom på, at man kan stemme lige så mange gange, man vil. Min stemme gik til 1’eren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev simpelthen nød til at stemme på nr. 6! Bare det at det er taget i photobooth. Jeg synes simpelthen det er sådan et sejt billed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer 4 er virkelig min favorit, selvom alle billederne er ekstremt gode. Dér synes jeg virkelig man kan tale om at fange øjeblikket. Det er impulsivt, livligt, inspirerende. Det gør bare et eller andet ved mig, jeg synes det er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVor er det vildt. Forstår satme godt du ikke kunne vælge, jeg har også sat flere minutter nu, og tænkt mig om, hvilket jeg skulle stemme på. Det jo en “stor” beslutning, haha. Ej men wow, alle billederne er bare så… PICTURE PERFECT.

  Vaklede meget mellem 2 og 3. Men billede 2 er bare så sart og fint, og så perfekt, at det endte med at få min stemme. Det er virkelig også en køn lady – har hun mon en blog? Hun ser super inspirerende ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Caritas

  Jeg stemmer på billed 5

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere godt...