Søndag aften – ACIE
Mappedyret

Søndag aften


Ahh… Netop kommet hjem fra skolen, hvor jeg skulle mødes og vende nogle tanker om et projekt med nogle af de andre. Ekstremt overkill, at arrangere et møde søndag aften kl 17 – only @ Handels. Gah.
Resten af aftenen skal derfor tilbringes på sofaen med chokolade, hindbærdrik og lidt blog-relateret arbejde.. Noget af det jeg laver ‘bag om kulisserne’ er at få gode idéer til samarbejder. Typsik bliver jeg kontaktet af virksomheder, der gerne vil finde på noget, men de har ingen aning om hvad. Fordi den her verden er så ny, at det kan være svært at hitte hoved og hale i det hele. Og så går jeg ellers igang med tegnebrættet – tegner og forklarer, laver kreativ idé-udvikling og skitserer ‘spille-reglerne’ (.. som fx at skjult reklame er totalt nederen). Det er ret sjovt for mig, at få chancen for at kombinere min uddannelse med min hobby – men også en masse arbejde engang imellem:) Det passer mig dog godt, for det er en god måde for mig, at sikre at alt det jeg laver er sjovt både for mig, for virksomhederne – og vigtigst af alt; for jer.. Så ja – jeg forsøger, at tage skeen i egen hånd og markere, at ‘vi kan godt lege – men det er mig, der bestemmer her’, når jeg arbejder med virksomheder og det  synes jeg egentlig er gået meget godt this far:)

Anyways – bare lidt ævl:) God aften derude:)

I just got back from school  – only SSE people will schedule a meeting Sunday @ 5pm.. Seriously.

9 kommentarer

 • I LOVE KEX CHOKLAD!!!

  Og ja, jeg gir Henriette ret, det er ret fint når der sniger sig en lille svensker-frase ind fra tid til anden – “ingen aning” for eksempel, så himla sött!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg havde helt glemt Kex <3

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét er da ægge ævl, men superfedt – både for dig og for OS, der sidder på den anden side af skærmen…sort of!
  Kool,Kool,Acie 😀

  <3 Nete

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare spændende, og fedt at du har så meget indflydelse på dine samarbejder, altså ved godt det er din blog, men mange kunne jo let blive letpåvirkelig, når man bliver tilbudt det ene og det andet! Thumps up herfra Acie.
  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er sgu cool! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Hej Cecilie,

  Jeg har skam allerede svaret én gang, men den er fra H&M trend og købt sidste år.

  Acie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du skal svare mig på dette acie!!! 🙂
  – hvor er din korte beige jakke med flæser fra????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg eeelsker KEX og jeg hamstre altid en masse når jeg er i sverige – hvilket sjældent sker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Elsker de små svensk-influerede ord der sniger sig ind en gang imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mappedyret