Pels – ACIE
Charlotte Gainsbourg

Pels

Pels
Kilde: Stockholm Streetstyle

Jeg er ikke specielt pjattet med skoene, men synes at alt det andet er vældigt fint. Men nu er der lang tid til man igen kan kaste sig i pelsen – især, når nu man skal tilbringe efteråret i LA.

6 kommentarer

 • Acie

  Hej Sussi,

  Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have fine sommersko, men mener dog at man skal holde sig fra ‘mellemhøje’ sko… Selv kører jeg enten full throttle på de høje hæle (10cm+) eller i flats. Så desværre – ingen kittenheels hos mig:)

  Acie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sussi

  Jeg plejer ikke at kommentere på dine indlæg, men er dog en flittig læser her på bloggen, så nu hvor jeg endelig kommenterer, vil jeg lige takke for en fantastisk modeblog;-)

  .. Jeg vil egentlig høre om du mon kan og har tid til at hjælpe med et lille sko-krise-problem, jeg befinder mig i.. Jeg har ledt og ledt med lys og lygte i fysiske butikker, i netbutikker – kort sagt over alt og kan simpelthen ikke finde et par fede sko til piger som jeg selv, der er høje i forvejen og derfor ikke kan gå med en masse højde på skoene også..

  Jeg er næsten 180 cm og drømmer om et par fine sommersko med lidt hæl, men det virker til ikke at eksistere?! Enten er det kæmpe hæl eller også er det flats, men hvad med alle os andre.. snøft.. Mon du kender til en butik jeg ikke kender??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  elsker strikken under pelsen. det ser fedt ud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, jeg synes nu at skoene er meget fede faktisk :b
  Både og rå og feminine på én gang, det er da lækkert hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan rigtig godt lide strikken og pelsen sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder jo spændende 🙂 Glæder mig til at høre nærmere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charlotte Gainsbourg