Armylicious – ACIE
Fredagssang

Armylicious

ArmyliciousArmylicious
Forleden dag ringede jeg til min mor, for at finde ud af om jeg mon stadig havde den der armygrønne blazer, som jeg købte tilbage i 1.g. Fra Designer’s Remix – jeg elskede den jakke. Min mor mente desværre, at den var long-gone (hvad sker der!? HVEM har smidt den ud!? Hva?!), så nu overvejer jeg lidt om jeg og min jakkefetisch, skal forkæle os selv med en ny armyinspireret jakke. Det skal vi nok ikke. Men derfor har man jo stadig lov til at lege lidt med tanken. Muha. Hos XoEinDing spottede jeg den her sag – H&M L.O.G.G. (who would’ve bloody thought?!) til 249 gyldne stokater. Det er jo ikke helt dumt – og måske hvis man skiftede knapperne til nogle der er… well.. pæne.. Hmmm… T.æ.n.k.e.b.o.k.s.

… sort of attracted to this army-ish jacket from H&M.. I really shouldn’t, though.

4 kommentarer

 • Ida

  Har købt noget lignende i januar på udsalg, også fra H&M, til 100 kr! Jesus K, jeg får mange misundelige blikke. Du vil ikke fortryde det! Min har dog trykknapper og er vist fra Divided.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Jeg har den selv og er rigtig glad for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Superfin, og prisen ka’ vi li’. Sig lige til, hvis du spotter den somewhere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iz nice! I dig it… men har vist så rigeligt i den ende af skalaen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagssang