Beautyboksen – ACIE
The Fendi Feel

Beautyboksen

Beautyboksen
Som noget nyt, vil jeg hver søndag åbne op for beautyboksen – jeg har efterhånden fået chance for at prøve et hav af forskellige produkter og det bærer mine rutiner og yndlingsprodukter nok præg af. Til anledningen har jeg oprettet en ny kategori – BeautyBoksen – hvor alle disse nye indlæg vil blive arkiveret:) Mit seneste beauty-køb er den her fætter fra Toni&Guy, som jeg hapsede på tilbud i Kicks i sidste uge – den lugter lidt af mormor, men gør ikke mit hår lige så stift som andre tørshampoer har haft tendens til. Og jeg synes den fungerer glimrende til lige at forlænge perioden mellem hårvaske.

From now on I’ll be opening my beauty-box every Sunday, to share some of the products I use on a regular basis:)

11 kommentarer

 • Elsker at du kalder det BeautyBoksen – ved ikke om du har hørt Ibens Harem, men der skulle alle gæsterne (mænd på 50+) også komme med et tip til Beautyboksen – ret skægt.
  Og et af mine bedste tips er helt klart også tørshampoo, ikke lige den der – men konceptet er jo godt lige meget hvilken en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mon det er sådan én, der er bedst til lyst hår, eller kan den også bruges til mørkt? Jeg tænker, at mange tørshampoo’er jo er en eller anden form for hvidt talkumpudder, som ikke ser helt godt ud i mørkt hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Synes den dufter dejligt af Gucci Rush parfumen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  jeg har den også, men desværre giver den den modsatte effekt på mig – men ja, hår er jo så forskelligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger den samme og er også ganske tilfreds. Jeg synes dog også at den hurtigt er brugt op, men man kan simpelthen ikke leve uden tørshampoo. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • martha

  den har jeg også haft, og den er rigtig god – men jeg synes at min virkelig var hurtigt brugt op? og jeg tror ikke jeg brugte sådan sinssygt meget ad gangen (selvom det helt sikkert er muligt;).

  men den er virkelig god til at fjerne det ‘fedtede look’! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  we looove dulleboks indslaget på bloggen :D!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den også og synes den er super god!

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Sara – do it! Der findes mange forskellige mærker, så det gælder om at finde én der fungerer til ens behov (.. vi fedter jo trods alt alle sammen forskelligt, haha).. Ooog – den er også rigtigt god til at give lidt ekstra fylde og struktur.

  Lea – den kostede 100sek på tilbud – jeg ved ikke hvad normalprisen er eller hvad den koster i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  smart! har aldrig haft en tørshampo, det kan være, det er noget jeg skal prøve! hvad kostede den ca? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vidste slet ikke man kunne få tørshampooer, men det kan da være værd at undersøge, tror i hvert fald ikke mit hår har godt af at jeg vasker det så tit..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Fendi Feel