VideoME – ACIE
Højt til vejrs

VideoME

…. allerede for lang tid siden kom jeg til at love, at jeg ville overveje det der med at videoblogge… og jeg skal nok – men jeg starter blidt ud; det der med at sidde og snakke ind i computeren helt alene er lidt uoverskueligt.. jeg gjorde det engang til Maria fra HP, fordi jeg skulle lave et indslag til et internt møde i forbindelse med hele Envy-samarbejdet. Og det føltes ret steneren. Anyways. Efter frokost skiftede jeg fodtøj til noget mere praktisk og nu kan I så hænge med på en lille tur til Västermalmsgallerian.. Og se hvor fint Stockholm er på sådan en dag, som idag:)…. og hvor meget jeg kan vinke.. Vinke vinke.

Iøvrigt er jeg lidt in limbo med den der hvide blazer jeg sporter til sidst – jeg lod den hænge, men hvad siger I!? Jeg er jo en blazernørd…

38 kommentarer

 • Hej Erna,

  Jeg har bare brugt Windows Movie Maker 🙂

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erna

  Nu var jeg lige selv ved at skulle vise min mor den by jeg bor i via en video, og så kom jeg til at tænke på denne video du engang lavede! Hvilket program brugte du til den? Jeg kan vildt godt lide hvordan du “speeder” den op på den måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hvor fint! Er normalt ikke til videoblogging, men det er en rigtig fin og hyggelig måde du har gjort det på!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ hyggelig video! Mere af det 😀 Har selv lige købt en hvid Gina Tricot blazer, den er så dejlig. Køb køb køb 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sød video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iih hvor prof. synes jeg… 🙂 rigtig hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool ide! Og rigtigt underholdende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog en fin lille video! Hvor er du bare god :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøjh hvor hyggeligt Acie!
  Det virker totalt som om du cykler psykopat hurtigt, kudos xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sød video, der fik mig til at smile, og til at glæde mig endnu mere til på torsdag, hvor jeg skal til Stockholm! Keep’em coming…

  http://www.charmement.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  Hvordan har du lavet den? Hvilket redigeringsprogram?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fedt! flere af dem acie, meget gerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Hahaha – tak tak ladies:) Jeg synes nu også at almindelig videoblogs kan være meget hyggelige, men det er bare ikke rigtigt mig… Men fedt, at I kan lide det; jeg lover at lave nogle flere fremover. Det bliver nok ikke lige hver evigt eneste dag. Men engang imellem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også en af dem der synes at det der videoblogging er en smule akavet! Men ding dong, hvor er den form dog fin.. Den er jeg med på,.. Ikke få meget snik snak.. Billeder og musik, så kører det.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hvor er det cool, men jeg elsker også den sang! Meget bedre end at sidde og snakke “stenet” ind i computeren. Thumbs up!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Mere, mere, mere siger jeg. Virkelig sød video og sikke en fiiiin agurk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  virkelig fin videostil acie! i like (: og godt musikvalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyyh blev helt rundtosset på cyklen, altså da du cyklede.. Men dejlig video 😀 Det gør ingenting du ikke snakker faktisk. Men synes den hvide blazer er fed, den kunne være lækker til cowboyshorts og brune ben til sommer. og med STORE smykker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super hyggeligt lavet!
  Du ser jo så sød ud, som du vinker hele tiden.. og fedt nummer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Det er vildt fedt Acie! :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor var det hyggeligt – kunne ikke helt lade være med at smile! 🙂 Det er rigtig personligt, at videoblogge, og jeg synes det her er den perfekte måde at gøre det på. Jeg er vild med det, bliv ved i den blide stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er altså verdens bedste (og floteste) blogger!!!
  jeg elsker din stil, og henter også noget inspiration herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Rigtig fin video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ih hvor er den fin! dem må du gerne lave flere af for min skyld 🙂 super cute!!!!!! 😉 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er det fint, hyggeligt og dejligt anderledes! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed måde at videoblogge på 😀 Den er meget Acie’sk – sjov, fin og frisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Villum

  Hej 🙂
  Jeg synes det er den fedeste form for video blogging jeg har set ind til videre. Syper fedt at den er klippet sammen og at der er musik.. Mere af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *Vinker til Acie* 😀 det var da en god start.. ser frem til flere af den slags herligheder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe – den kunne jeg sgu godt li – som altid anerledes fra de andre bloggere. Minder lidt om en musikvideo (måske fordi det er en video og du samtidig spiller lidt musik :o) Men anyways I like!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du gjorde mig helt rundtosset 🙂 Rigtig hyggeligt og samtidig helt forkert – som når du har læst en bog og skabt dit eget billede af figurerne og så ser dem på film, hvor de ser helt anderledes ud 😀 Altså ikke ment på den måde, at du ikke er skøn som altid.. Det var bare spøjst at se dig live in action 🙂 Lav bare mere af den slags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fed video. Dem må der helt klart genre komme flere af!God start!
  Men vinke vinke (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov her er link til trendsales bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er du sød…vinke vinke:-) God ide med videoen, og hvor er den fedt klippet sammen. Hvilket program bruger du til det??

  Knus herfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  ej hvor fedt!!! det håber jeg der kommer mere af ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en fiiin video. Jeg er ikke så meget til snik-snak blog-videoer, så jeg synes bare, du skal blogge helt, som du selv har det bedst med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Tak tak tak – det ER en blid start, men man skal jo lære at kravle før man kan gå… Så selvom der er lidt meget cykleri så er der også lidt mig.. Men det er nok ikke liiiige mig det andet dér – vi får se.

  Sangen er Roisin Murphy med “Dear Miami”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes den video var rigtig hyggelig! 😀

  wemaketherules.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Søøød video! Den er ikke for meget, og ikke FOR nedtonet 🙂 Hvad hedder sangen? 🙂

  Jeg syntes den hvide blazer er god til dig, men hvilken blazer er ikke det, du ser jo så cute ud! Plus den gør forår til forår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højt til vejrs