Beautyboksen – mascara – ACIE
Espadriller

Beautyboksen – mascara

Beautyboksen - mascara
… så blev det søndag igen og dermed tid til et kig i arsenalet af dullegrej.. Jeg sværger til én mascara, og det er den her fætter fra Lancôme… L’estrême i vandfast har været min tro følgesvend i mange år, og selvom jeg har prøvet lidt forskellige, så ender jeg altid med at gå tilbage til den. Det er iøvrigt en tendens i min venindekreds – vi sværger allesammen til forskellige versioner af Lansôme mascaraer.. En klar favorit.

My all-time fave mascara.. Nothing beats it:)

7 kommentarer

 • Jeg har også sværget til Lancôme mascara længe. Men er blevet helt glad for min fiberwig mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smadrer du slet ikke dine vipper ved konstant at bruge vandfast? Jeg brugte det i en periode, og mine vipper døde fuldstændigt.. En veninde fortalte mig så at det var fordi den var vandfast, og siden da har jeg ikke brugt det.. Men det kan selvfølgelig også have noget at gøre med mærket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den samme, den er go’ synes jeg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet den ikke-vandfaste version af den der og jeg synes den var rigtig god i starten, men der var ikke særlig meget mascara i den synes jeg, så den løb hurtig tør og skulle derfor fornyes hurtigt og det synes jeg var for dyrt.. Men børsten er rigtig god. Min yndlingsmascara er gået ud af produktion, hvad sker der for det.. det er bare træls!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sværger også til Lancôme mascara. Har brugt hypnose vandfast i flere år – den er simpelthen bare bedst for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  det kunne være man skulle give Lancôme en chance:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! Den skal da prøves næste gang jeg skal købe mascara! Sidste jeg havde en lancome var den dog lidt røvet… Men det var også en anden model:)

  /Simone/fashionmanifest

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Espadriller