I mit vindue.. – ACIE
About/Contact

I mit vindue..

… lige nu… skulle lige smide et post på VILA-bloggen og syntes billedet blev så fint.. sådan ser der ud i mit vindue lige nu… dingle dingle..

8 kommentarer

 • Acie

  Ahr, jamen der embedder jeg html-koden, når jeg skriver indlægget.. På youtube er der en lille boks, hvor der står ”. Hvis du kopiere html-koden i den lille boks og indsætter i det indlæg (mens du skriver det i html-mode), så virker det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep det var lige det svar, som jeg skulle bruge 🙂
  Men bagefter, hvordan lægger du dem så ind på bloggen, så de “står” som en video?
  Og så en ting til.. Ligger alle dine videoblogs så også på youtube?

  Tak acie, det er virkelig rart, at du lige bruger tid på at svare og forklare 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Signe: altså, som udgnagspunkt får jeg bare løn. Men selvfølgelig er der også perks ved at være en del af ‘familien’. Altså – som hvis man arbejder i en bager, og får lov til at få en kajkage.. Eller i Blockbuster og har lov til at leje en gratis film om ugen.. Du ved – medarbejdergoder:)
  Victoria-Louise: jeg er ikke helt sikker på, hvad du egentlig spørger om? Jo – jeg bruger Youtube, fordi det er for dyrt rent hosting-mæssigt, hvis jeg lægger dem på egen server. Var det svar? Eller?

  Pernille: skal se om jeg kan nosse mig sammen… 🙂
  Senette: absolut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser rigtig fin ud og kunne da måske også være et godt bud på en kjole til et sommerbryllup? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  VI VIL SE DEN PÅ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil spørge dig, hvordan du laver dine video blogs.. Eller mere hvordan du får dem op på bloggen? Du lægger dem ind på youtube, for at undgå at de skal på store server ikke? Eller hvordan 🙂

  Jeg kan nemlig ikke finde ud af det, og det er jeg simpelhen så ked af!
  Håber du har et øjeblik til at forklare mig det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser rigtig fint ud. lidt prinsesseagtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin kjole 🙂 Får du egentlig gratis Vila tøj når nu du blogger for dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About/Contact