Skeppsholmen – ACIE
I mit vindue..

Skeppsholmen

Skeppsholmen

Skeppsholmen

Skeppsholmen

Skeppsholmen

Skeppsholmen
Med besøg fra København driblede jeg rundt i Stockholms gader igår eftermiddags. Og viste min bys små hemmelige perler… Hvoraf én af dem er Skeppsholmen, hvor man virkelig kan se Stockholm fra den fineeste side.

4 kommentarer

 • Louise

  Hej. Kunne det ikke være en idé at lave en stockholm-guide her til sommer. – Over ting man skal se, barer man er nødt til at besøge, 2 hand butikker man burde shoppe i osv. osv. Det ville i hvert fald hjælpe mig meget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert, lækkert, lækkert! Jeg har selv besøgt byen 3 gange, men det er ved at være år siden, så nu må det gerne snart ske igen. Min mor har heldigvis en sød veninde deroppe 🙂

  Karoline – http://www.wegotcarriedaway.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne så godt tænke mig at komme til Stockholm. Og får bare endnu mere lyst til det, når jeg ser dine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får helt lyst til at tage til Stockholm, det ser virkelig hyggeligt ud..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I mit vindue..