DenimDenim – ACIE
Havregrød

DenimDenim

DenimDenim
Jeg kører lige denim-on-denim idag… Jeg har hørt rygter om, at det regner i Danmark, og sender en solstråle i jeres retning. Her har vejret været upåklageligt siden forrige lørdag (… hvor mine forældre var på besøg – en eneste dråbe regn i adskillige uger, og den vælger at falde, lige når man skal ud og vise parentalerne, hvor fantastisk her er.. typisk). Anyways – solen skinner, og jeg lever derfor i mine shorts. Jeg beklager, hvis de ikke er så sjove at se igen-igen. But they’re najs.

5 kommentarer

 • Marikka

  Sikken nogle lækre solbrune stænger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  solstrålen hjalp – somewhat blå himmel over københavn… anyway, smidt dig en mail

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor du rocker denim-på-denim looket, det dur slet ikke for mig 😉
  Jules

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Er det bare mig eller har du tabt dig her på det sidste? Dine stænger ser meget mere slanke ud end ellers. Måske er det bare mig, men det ser godt ud. Og kan du så flashe den bikini 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg synes det er vildt strengt at du kan gå rundt helt og se
  så sommer-lækker ud, så er det alligevel lidt OK :-):-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød