You can cry when you get older – ACIE
Dagens

You can cry when you get older

Ville bare tipse om, at Robyn’s nye album “Body Talk pt 1”, som netop udkom i mandags er pretty goddamn sweet… Jeg har allerede spillet et af mine andre favo-numre fra skiven for et par uger siden og det har mere eller mindre kørt på repeat i planten siden da.. Jeg tror dog, at albummet som helhed kommer til at være soundtracket til min sommer.

4 kommentarer

 • Lea

  robyn er sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan lige pludselig ikke se dine billeder i Google reader.. ved du om der er andre der har samme problem? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Ehr, haha.. lidt svært uden nærmere specifikation af arrangementet. Men en kort stropløs kjole, en blazer og et par heels?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erna

  Fed sang! Anyways, jeg har brug for hjælp – big time! Er blevet inviteret med til min kærestes forældres sølvbryllup. Jeg har aldrig været til sådan noget, intet lignende! så ved slet ikke hvad jeg skal have på! Any suggestions?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens