Beautyboksen: Blush – ACIE
Agreed

Beautyboksen: Blush

Beautyboksen: Blush
Ahgr – havnede lige i et møde, der varede 5 timer. Bum. Rimelig grillet i toppen pt. Tilgengæld bestilte vi mad og jeg var svært tilfreds med at ordren lød på kötbullar. Ægte svenske kötbullar. Hurra!

Anyways – det gik jo sådär med rutinerne, så beautyboksen kommer idag istedet for. Hej til min blush! Den er fra MakeUpStore og farven hedder “Must have”. Jeg er ikke så ferm til det der med blush (har lidt angst for at komme til at ligne en porcelænsdukke), men synes den her gir’ fine naturligt friske kinder. Idiot sikker!

2 kommentarer

  • Acie

    Fik jeg nævnt, at jeg er lidt grillet?! 😉 Du har helt ret – det er rettet nu. Tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene

    Altså Acie:) Det der ligner nu mere noget fra Make Up Store, men fin er den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agreed