Cover your eyes – ACIE
Hvorfor?!

Cover your eyes

Cover your eyes
… or you might go blind. Helvede er jo tydeligvis frosset over – verdens mest farveforskräkkede menneske (that would be me), har ifört sig et skrig-pink 80er helvede med ekstremt store skuldre og flashy guldknapper. Jeg elsker den. Det var kärlighed (as in, på riktigt!) da jeg så den og der var ingen tvivl, da jeg spottede den i BeyondRetro efter arbejde igår. Et par håndöre fattigere (jeg elsker vintage), var jeg således et 80er helvede rigere. Haps, blev der sagt. Viste den stolt frem på Skype til Pölli igår, som nästen var ved at kaste op ved synet. Men hun holdt også med jer andre i, at Acne-basserne er absurd grimme. Men det er ok – mode bliver kun sjovere, når vi ikke allesammen er enige:) Anyways – skrigende pink. U can call me, Barbie.

35 kommentarer

 • […] er vild med kombinationen af pink og leopard og tror selv jeg vil forsøge mig med at parre min pink blazer med et leo-tørklæde, så snart den Stockholmske hedebølge er ovre […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bliver kun mere og mere glad for, at jeg faldt for idéen om en pink blazer… Så glad, at jeg faktisk tror jeg vil sporte den idag – det er jo ikke sådan, at man […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Og lagom sheer. Og så fåes den i et hav af farver – jeg har tidligere vist den frem i hvid og i army! Den er fra Vila og koster (… the best part) 129,95kr. Hellow! Stylen hendder […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Og lagom sheer. Og så fåes den i et hav af farver – jeg har tidligere vist den frem i hvid og i army! Den er fra Vila og koster (… the best part) 129,95kr. Hellow! Stylen hendder […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af varierende kvalitet – så det er jo ikke dem alle man kan føre ud i livet), indtil jeg så så den hænge dér i BeyondRetro. Ak ja. Om ikke andet, så tror jeg nu nok godt, at man også kan få mange andre gode idéer af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Den blazer er sgu GUDESMUK!! misundelse i lange baner fra Frederiksberg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig – Acnebasserne er ikke pæne, men den blazer der er for fed! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Skægt at nogle nævner Trinny & Susanna – det program så jeg også og fik helt lyst til at investere i flere farver. Dog fattede jeg aldrig det med hvilken type jeg var, men andre fangede den måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det bedste dagens af dig! Misundelsesværdig blazer og lige dig 😉

  http://sparklingdiamondeyes.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck den er fed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  DEN ER DA FOR #)”(€!=!( FED! Jeg går, ligesom dig, under kategorien farveforskrækket og 95% af min gardarobe er sort, hvid, koral, sart lyserød og beige. Men har fundet en skidesmart taktik (undskyld mit franske) – de sidste 5% er nemlig pangfarvede accessories/sko/jakker. Så kan må få lov til at gå i sine sorte skinnyjeans og hvide tees uden at ligne en fra en stumfilm.

  Thumbs up for at hoppe ud i noget der ellers ikke liiiiige er din stil. Læser primært din blog fordi jeg synes du er kanon sjov, og ikke så meget pga. moden, men der blev din stil lige 100% mere interessant i mine øjne 🙂

  God sankt hans herfra (vil fejre min i pangfarver hæhæ)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Shit, den er god til dig! U look fantastic. Ren miami vice. I love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja’ jeg siger ikke mere;) jeg er selv meget meget glad for min pink 80’er vintage blazer!! Og maaske er der virkelig noget om, at farver gor gladere…..det er i hvert fald ogsaa mit hidtil mest laeste indlaeg, hvor jeg flasher den:) du ser super godt ud!! Mere pink t dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I modsætning til skoene, så er denne utrolig flot synes jeg! Den minder mig lidt om Andy fra style scrapbooks grønne blazer, som jeg har savlet over længe. – Og jeg er også farveforskrækket langt hen af vejen. Alt med måde:)

  /Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ligesom Carina, så jeg også i går programmet med Trinny & Susanna, omkring farver, og tænkte selv på at jeg hellere må komme i kan med at bruge lidt flere farver. Har faktisk en t-shirt i samme farve som din nye lækre blazer, men har været i tvivl om den duede, fordi den jo ikke lige var modefarve. Men nu hvor jeg ser den på dig, er jeg ikke i tvivl om at jeg godt kan finde den frem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Wuhuu!! Thx ladies – jeg er også selv ganske tilfreds med köbet må jeg sige… Pölli go eat my shorts, altså!! 199sek er jo ingenting, for dette vidunderdyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Ej den er så fed, lige sådan én jeg har let efter, kunne være man skulle tage på vintage shopping, der har jeg nemlig ikke kigget endnu (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fremragende med farver til dig, looks good, især til dit nordisk-lyse hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej hvor er den fed! og farven er bare rigtig flot til når man er brun her til sommer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ganske fantastisk til dine brune sommerstænger og dejlige denim shorts 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er for fed !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Fed fed fed blazer… fantastisk farve. Den er da for leks til dig. Så just i går på den elskede og forhadte tv kanal, kanal 4, i programmet Triny og Susannah, at vi er alt for farveforskrækkede, og at folk stadig gemmer sig i sort tøj fordi det slanker. MEN DET ER EN MYTE!!! De testede det på flere forskellige måder og damerne i sort tøj blev spået til at være meget tungere/veje mere end dem i farver. So colour up your day… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt for sjovt at du bliver lidt “oprørsk” her inden du rejser….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fantastisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den klæder dig fantastisk fint – og er rigtig lækker! Det gode ved mode (og så mange andre ting i livet) er jo, at alle sjælendt er enige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg synes det ser fabulous ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow – Fantastisk flot Blazer!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Men alting skal vel heller ikke være så kedeligt, vel? Jeg kan godt lide blazeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Den er da også helt fantastisk! Flere farver på livet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker den… er ikke selv så meget til farver, men den er lige i øjet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Den er da SÅ fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  JESUS, hvor vil jeg gerne eje den(: Det er jo en så flot farve, især her til sommer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den gad jeg da virkelig godt eje! Og den klæder dig rigtig godt 🙂 Så ærger man sig over, at man aldrig købte den pink blazer de havde i monki…. satans. Hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  eeej, jeg synes godt nok den er herlig. og så klæ’r den dig umådeligt godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUUUW:))!! super super flot:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor?!