Bikini-Kombini – ACIE
Midsommar

Bikini-Kombini

Bikini-Kombini
…. hvis der er ét område, hvor jeg ikke kunne være mere ligeglad med hvad der er ‘in’ og hvad der er ‘out’, så er det godt nok det område, der har med bikinier at gøre… Jeg har ét krav til mine bikinier, og det er, at de skal klæde mig. De skal skære de rigtige steder og de skal ikke ligne et stykke stof vævet af ½m tandtråd… Derudover kan jeg godt lide at mixe og matche forskellige, fordi… ja.. det ved jeg egentlig ikke.. I just like it. Så i den her weekend er det følgende bikini-kombini jeg har kastet i kufferten. Hvid underdel fra H&M og mønstret overdel fra Victorias Secret.

7 kommentarer

 • Jeg er enig med dig på det område, og må tilstå det også gælder undertøjet (måske pga. singlestatussen, måske ikke..) Det har aldrig været mit interesseområde. Det skal bare gøre noget godt for min krop; skjule og fremhæve de rigtige steder, og ikke mindst være komfortabelt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overdelen er fin. Selv har jeg en bikini af mærket Seafolly – den var ret dyr, men alle pengene værd!

  Bukurije
  http://liloemini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overdelen er helt vildt flot! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin sammensætning (: kan rigtig godt lide overdelen!
  – Becky

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sød sammensætning – Elsker også selv at mikse på kryds og tværs, det giver ligesom lidt fest og ballade 😀

  http://www.aia-mo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Flot kombi! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Acie 🙂
  Jeg overvejer at købe en Victorias Secret bikini, da jeg hører at de holder godt på barmen – hvilket jeg har brug for.
  Kan du anbefale dem? Har du købt dem over nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midsommar