Dagens Accessories – ACIE
Lunch i Kungsträdgården

Dagens Accessories

Dagens Accessories
Jeg har pakket strandtasken og er på vej ned til vandet – jeg bor lige ved Karlberg Slot, og planen er, at finde en plet dernede og nyde det gode vejr. Dagens vigtigste accessories er derfor solcreme (!!! – mine veninder synes jeg er den vildeste solcremes-fascist… Men se på mig! Jeg er brun! Og jeg bruger solcreme hver dag!! Ja!!), vand (!!), bøger (Jag faldt over “Elsas Mode” i lufthavnen og blev nødt til at slå til – det er jo næsten faglitteratur for mig.. eller) og solbriller…

6 kommentarer

 • Jaah, den solcreme har jeg også :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil du ikke skrive hvad du syntes om Elsas mode? Way to go med masser af solcreme og Eurowoman, selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken bog er det? 🙂 Titlen lyder jo god! Du må lige komme med en anmeldelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hmm… er det bare mig eller sluttede den dér konkurrence ikke d. 30. juni? Er spændt på at høre hvordan din Mr. Big er, jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du skulle prøve P20, den skal du ikke putte på igen og igen ligesom den fra Cosmea…P20 er vandfast og holder i 10 timer. Læks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hæhæ.
  Jeg drømte om dig i nat.
  I drømmen hed du Pia Louise og var gift 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch i Kungsträdgården