Peach blazer – ACIE
Fly away with me

Peach blazer

Peach blazer

… jeg har en indre ‘jeg-burde-virkelig’-liste.. på den liste står der blandt andet ‘støvsuge bag sofaen’, ‘rydde op på loftet’, ‘detoxe’, ‘hente ID-kort på Skatteverket’, ‘løbe oftere’, ‘spise sundere’, ‘drikke mindre’ og ‘købe hängelås til førnävnte rodede loftsrum’… det er den slags liste… ad.. jeg hader den liste… ikke destomindre, må man jo erkende, at når man sådan når til juli måned og det årlige stress-niveau er på sit laveste, så er den lidt mere overskuelig end ellers.. Således er løbeniveauet hävet väsentligt (det har så resulteret i en overanstrengt ankel, but still) og jeg har indsendt papirerne til at få mit svenske ID-kort. Så langt så godt. Deruodver er jeg gået igang med en detox. Lige nu virker det som jordens dårligste idé, og det eneste jeg kan tänke på er store iskager med guf, bernaisesovs, fadøl og rosévin. Christ. Anyways – tilgengäld kunne jeg så spendere frokost-pausen med at gå på jagt efter en peachy blazer qua Karlas fine fra forleden. Dog uden held. De her to er fra eBassen. Maybe!?

7 kommentarer

 • Pernille

  Tak! Så ved jeg da i det mindste hvad jeg skal søge på. Så mange, mange tak. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jeg ved ikke så meget om det, og vil (i netop den sammenhäng) helst undlade at komme med at for mange ukvalificerede råd… Men google evt ‘The Master Cleanse’. Det var den jeg var på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hey.. Efter 14 dages rimelig usund ferie, synes jeg at jeg trænger til en detox.. Og så var det jo lige jeg kom i tanke om at du for et par uger siden havde skrevet om du var på detox-kur. 😉 Så nu er jeg nysgerrig omkring hvordan den foregik? Håber du vil hjælpe. 🙂 Thanks..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den til venstre er bare så pæn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt en i min lokale genbrug! Den var virkelig flot, har desværre ikke noget billede af den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den højre er ret flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den til venstre er SÅ fin.. gør det Acie .. køb den 😀
  Det jo den perfekte sommerblazer..

  http://www.golddustandbubbles.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fly away with me