Fredagsmys – ACIE
Ladylike

Fredagsmys

Fredagsmys
… jeg er virkelig fredagstræt idag.. puhh.. weekenden er kærkommen:) Jeg hapsede en ordentlig stak magasiner med hjem fra arbejde og hentede den salat fra mit yndlingssted (Babel) og nu skal der bare slappes på sofaen.. Sent i aften triller en veninde ind fra Lund og resten af weekenden er der dømt hygge med det gamle tøse-slæng fra København. Not too bad. Men først skal jeg altså lige have sovet. Puh.

3 kommentarer

 • Acie

  Det kan du bide spids på – 4 dage på vand med citronsaft, cayennepeber og ahornsirup kan sateme tage pippet fra én… især, hvis man som mig virkelig elsker mad.. puha.. det har været rart med rigtig mad igen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvad er det helt præcis, at du arbejder med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhm, den salat ser god ud! Hvorfor bliver jeg altid sulten (og misundelig) af at besøge blogs?! hm…. Men du har vel fortjent maden mere end mig! Det må være dejligt at spise alm. mad efter en omgang detox….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ladylike