Kikset.dk – ACIE
Søndag!

Kikset.dk

…. undskyld…. jeg ved ikke hvad jeg ellers skal sige… nu skal jeg ud og spise is og køre i rutschebane…

 

…. my sincere apologies.. this is one of the most retarded blogposts ever… and it’s in Danish, which doesn’t exactly make it better… but i was trying to do this grand ‘this is my closet’-video and it just wouldn’t work… and then my friend called and asked me if I wanted to go to the local themepark and eat candy and ride roller coasters. Which is an offer that is quite hard to decline. So I’m gonna do that instead… and again – i’m sorry… this is embarrasing.

46 kommentarer

 • Elsker at du pludselig afbryder dig selv
  “og så… ææææjsh pandehår!..” ;D
  LOVES IIIT!!

  Cute cute cute og mange flere af dem tak.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Thx allihoppa:) Lige da jeg havde lagt den op, var jeg helt bange for, at der slet ikke var nogen der ville kommentere. Men at der ville opstå sådan en pinlig tavshed. Ah, det havde været nederen. Og pinligt. Krummer tæer! Men dejligt, at blive taget så vel imod, når nu man springer ud i det. Og viser hvem man er, bag alle ordene:) Og jeg skal nok få lavet det ‘this is my closet’-indlæg. Imorgen måske:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina E

  Det var virkelig langt fra sådan jeg havde forestillet mig du lød. Jeg tænkte sådan Århus’sk accent og lidt dybere stemme.
  Men sjov video. 😀
  It takes some practice.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Det er første gang at jeg kommentere et indlæg, men efter at have set din video, blev jeg bare nødt til det – hvor er du bare skøn og hamrende naturlig, uden en grim falsk facade, bare så sød og fin 🙂
  Tror du er et hit blandt mange, da din personlig virker meget vindende! God dag til dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Det her er det mest grineren indlæg længe.. Tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er for skøn jo 😀
  Lav et indlæg hvor du taler svensk!!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  jeg syntes defenetly ikke vloggen var kikset eller noget, more of these please:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, det er skægt at se dig “live”. Synes din stemme/talemåde (hvad hedder den slags? er træt…) er meget professionel og confident. Egentlig ret meget som jeg havde forestillet mig, bare lysere. Heh. Håber der kommer mere videoblogging fremover, men forstår godt, det er en smule grænseoverskridende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er du sød.. 🙂 Hehe..
  Elsker videoblogs..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lidt inspireret at Acies indlæg og fik helt lyst til at lave en ’se mit klædeskab’ video – kunne det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] runder lige weekenden af med at binde hele skidtet sammen.. En videoblog med Raquel Zimmerman om hendes exclusive for Chloé til FW10.. Hva’ siger I så!? Tal lige om […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Ja – og ung med de unge, right!? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • endelig en vlog 🙂 det handler jo om at være med på det nyeste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sgu’ sejt det her og kan godt forstå du synes det var grænseoverskridende. Glæder mig til flere vlogs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simonsen

  Så så man dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du virker så sød :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anso

  Det var da en sød og ærlig vlog. Hvor er du bare fantastisk køn i levende billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • super sjovt at sætte en stemme og væremåde på en man føler man “kender” på en eller anden måde.
  Og hold da helt op du har en helt anderledes stemme end jeg havde regnet (ikke at jeg ved, hvad jeg havde regnet med) – super sjovt og også ret “jeg er lidt lige så kikset og lidt usikker som alle andre, der ude”.. Dejligt.. I like!!

  http://www.10diamonds.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nejnejnej, sikke en fin video! 🙂 woohoo! Du altså en rigtig cool pige :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da ikke så slemt, det kunne være så meget værre!
  Ville ellers rigtig gerne se dit skab, det er sikkert fierce 😉 hæhæ

  http://www.boennen.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hyggeligt at høre dig i virkeligheden. Ved jo egentlig godt du er fra Sjælland, men jeg havde lige forventet en jydsk accent. Ved ikke lige hvorfor:) Men så fin video:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  En helt anden skulle der stå ^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  En helt Acie end jeg havde forestillet mig, men på den virkelig gode måde. Du virker super sød og nede på jorden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker det! Du er så menneskelig og uperfekt. Det er fantastisk. Mere af det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  det her er en virkelig random kommentar, men kom lige til at tænke på, hvor høj er du egentlig? blev overrasket over din højde da jeg hentede kjolen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  WUHU! Mega godt træk Acie, selvom det uden tvivl er grænseoverskridende. Du er bare milliard gange mere relateable nu! Og når man så læser dine posts forestiller man sig dig sidde og tale, its najs 🙂 mere af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Årrrh hvor er du sej! fleeeere videoer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skægt!:-D
  ja, havde lige helt glemt at du kom fra københavn:D.
  desuden elsker jeg din neglelak og ringen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare rar at se på og lytte til 😀 love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sweetness! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • my

  nurrh du er sød a lytte til (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor var det bare sjovt at se dig sådan i “virkeligheden”! Du er da sød 🙂 Men forstår godt at det kan være grænseoverskridende, det er jo mere personligt end at skrive et blogindlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  You definitely are forgiven…but, BUT…you have to tell us what’s the nail polish you’re wearing in this video!!!
  Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er du sød. Sikke en lys stemme du har. Jeg tror jeg havde forestillet mig en noget dybere ryst:-)
  Meget fin video i hvert fald.
  Kram fra Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Total kikset men på den søde måde 🙂 Hvor virker du bare som et sympatisk menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  hvor du sød ;o)
  det er så sjovt sådan noget, for jeg hører en stemme for mig, når jeg læser dine tekster.. og så wupti, lyder du helt anderledes 😀 haha! og ideen med klædeskabet lyder helt genial, det vil jeg glæde mig til, hvis det engang lykkes 😉
  ha en god søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du virker da rigtig sød, sådan lidt genert 🙂 Hvilket ikke lige er det indtryk jeg har fået af dig, hehe 🙂

  /Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er du sød og slet ikke hvad jeg havde forestillet mig og det er ment på den mest positive måde overhovedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er det godt! Hehe, det her er virkelig ikke for at fornærme, nærmere det modsatte, men når du taler, så har du altså nogle af de samme veninder som Linda P. = total godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C P

  Du er da for dejlig altså!

  og jeg vil virkelig gerne se dit ‘klædeskab’, så jeg krydser fingrer for at det funker næste gang 🙂

  Knus Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sød video:) OG lækker neglelak! Hvad er det for en??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes overhovedet ikke du er kikset! Tvært imod 🙂 Du er da sej! Jeg tror aldrig, at jeg vil kunne få mig selv til at lave sådan en video, selvom det er sjovt for læserne at se. Men jeg synes sgu det er grænseoverskridende, men har den vildeste respekt for dem der tør! Så high five 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Ej, hvor er det sjovt, du lyder slet ikke som jeg tænkte, men på en god måde! Du virker bare så sød :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg synes nu det er blevet rigtig fint alligevel! Din stemme er ikke som jeg havde forestillet mig, men du lyder rigtig sød alligevel! Ikke fordi jeg ikke havde forestillet mig det, men.. du ved hvad jeg mener 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er du sej! Du virker rigtig rigtig sød.. Det må gerne gentages i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loves it!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag!