Copycat – ACIE
Acie B.C.

Copycat

… jeg har et hemmeligt crush på Anywho-pigerne.. eller… hemmeligt og hemmeligt.. offentligt, kan man vel også kalde det… de er lidt ligesom de der seje piger fra 9., da man selv gik i 6… bortset fra at man så nu altså næsten er 24.. og ærefrygten måske er blevet lidt mere realistisk.. Anyways – lige for tiden går det crush primært på Elise’s Nelly-sko. Yes. De er pretty najs. Og det er jeg vist ikke den eneste der synes. Ovenstående billede er hapset fra Hannah&John og da jeg igår spottede selv sammen par Nelly sko på udsalg til… well… ingenting.. så slog jeg altså til. Haps. Blev der sagt. Og så kan jeg ellers gå igang med at copycatte to stilfulde ladies for fuldt. Og altså – hvilken bedre måde at fejre en brækket ankel end med et par nye heels!? Det er jo oplagt!

I love Elise’s shoes and when I saw this pic at Hannah&John’s, as well as, the wedges in question on sale I couldn’t resist. They’re basically giving them away for free over at Nelly.com. So Yeah. And what better way to celebrate a broken ankle than with a pair of new heels!?;)

23 kommentarer

 • mimi

  der var vist kun fri fragt i juli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AC

  Hvordan får man fri fragt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Nelly-basserne! Hopla! Og de er virkeligt behagelige – dog lugter de en kende (ahem) af plastik, men det går jo nok væk med tiden. Hvis der sidder nogle og overvejer at investere i et par (… det ER jo skisme billigt), så kan det klart anbefales. Jeg er sikker på, at disse vil gøre det glimrende som fx dansesko og hverdagssko. Hep. Dog synes jeg de er lidt store i størrelsen, så er man imellem to størrelser vil jeg anbefale at man sizer ned frem for det modsatte:) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Prøv shoe50nelly har lige købt endnu et par for 29 inkl porto – det er jo vanvittigt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hej Mine,

  hvor har du fundet en rabatkode?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  HHAHAHAH xD disse sko har jeg også lige bestilt… de ankom med posten i dag i sort… OG jeg må sige at de er skønne, dog en smule store i str. men visse vasse 😀

  jeg kom faktisk kun af med 29 kr fordi jeg fandt en rapatkode som gør at man sparer 50kr 🙂 og så er der jo fri fragt så man oven i købet kommer til at spare 40 kr oveni 🙂
  that’s a scoop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Det ved jeg ikke endnu, men skal nok give lyd så snart jeg gör:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  HVORDAN ER DE I STØRRELSERNE? MÅ HAVE DEM; NU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så i en kommentar til skoene at de skulle være 11-12 cm og altså ikke 15, bare rolig. ;-)Kunne også virkelig godt tænke mig en how-to guide.

  Nu jeg er igang vil jeg lige rose dig for din blog. Tjekker den dagligt, som jeg har gjort i meeeget lang tid nu og synes simpelthen den er så inspirerende! Så tak for det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thu

  ÅHHH det er en af de ting der er så FARLIGT ved at følge med modeblogs! Er i minus på kontoen, men selvfølgelig har jeg også lige bestilt et par, efter jeg læste dit indlæg……. nu må det godt være fredag (LØN!!) og jeg mister min dårlige samvittighed 🙂 tak for tippet, acie! Træls med din fod, men god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jaaa.. Også en bog til mig tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • der står på nelly.com, at de er 15 cm høje. men det synes jeg godt nok lyder af mere, end de ser ud til at være på billedet.
  jeg har også bestilt dem, og glæder mig til at modtage dem!
  har du en guide til, hvordan du vil DIY’e dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Hmm… Ved faktisk ikke hvor høje de er, nej!? Skal nok melde, når de kommer:)

  Og fedt… Så er der to solgte bøger allerede. Wuhu! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  uhh.. jeg køber også gerne din bog -når du har skrevet den! 🙂
  god bedring med foden.. Du er en sej, tænk at du har gået rundt med en brækket ankel i så lang tid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvor høje de er? 🙂
  Og god bedring med foden, jeg ved udemærket hvordan det er. Har selv prøvet det 2 gange. Og det gør bare naaas!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt! Jeg har luret lææænge på Elises sko OG lææænge på Nelly.com, og så undret mig meeeget – så meget, at jeg mistænkte det for at være en eller anden fancy udenlandsk designer ved navn Nelly, som jeg ikke kendte, der stod bag Elises sko – og ikke siden Nelly.com. Men nu er der gået et lys op for mig! Det er et fedt DIY-projekt, og jeg vil helt sikkert også i gang. Tak tak tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det var så lidt:) Jeg skal nok købe din bog, når du udgiver den!
  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  How-to-guide ønskes herfra 😉

  & god bedring med foden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bestilte dem også igår 🙂
  – ved du hvor længe der tager før de når frem, synes ikke jeg kunne se hvor lang tid det tog.. men jeg er sikkert også halvblind.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jeg glæder mig også til de kommer:) Og Tina – ja det tror jeg. Og det er ok. Jeg er holdt op med at føle mig lille og jeg skal nok klare det. Nu er min fod bare varm, haha. Men tak! Og tusind tak Louise – det er nok et af de fineste komplimenter jeg kan tænke mig. Jeg elsker ord. Og jeg elsker at lege med dem. Og en dag vil jeg skrive en bog. Måske snart. Jeg ved allerede hvad den skal handle om. Jeg skal bare igang. Imorgen!? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er også super fede.. Både med og uden DIY 🙂

  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har kigget på dem op til flere gange, men er det noget sort stof hun har syet udenom dem?
  har altså så ondt af dig men den fod 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie må altså virkelig rose dig for dit sprog. Du kan altså et eller andet med ord, og jeg sluger det råt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acie B.C.