I mine ører – ACIE
//COLLAGE//

I mine ører

I mine ører

JJ med “Ecstacy”… Jeg hadede originalen, men elsker den her, som er på repeat i mine ører.. Very chill, very nice. JJ er iøvigt (og meget surprise-surprise) et svensk elektronika-act, som også har lavet et par andre very nice tracks; tjek fx også “Let Go”.

I’m listening to this track on repeat these days… So chill, so nice. It’s Swedish electronica act JJ with “Ecstasy”….

7 kommentarer

 • jeg er også helt vild med den sang.
  hvordan får du kun lyden fra youtube ind? altså uden videoen ovenover?

  //carla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du har verdens bedste musiksmag – skulle man til at kalde dig DJ Acie now known as Robocop – for gang på gang præsentere du mig for musik, der straks giver mig vild trang til at svinger ind forbi den gode butik iTunes

  Du er et skønt og dyrt bekendskab både med hensyn til tøj og musik 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Har hun ikk “taget” noget beat fra lil wayne (lollipop)???<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Har hun ikk “lånt” noget beat fra Lil Wayne (lollipop)??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nøj et godt valg! Jeg elsker JJ 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Hehe – thx for noticing;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitty wu

  Fin gips-detalje 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//COLLAGE//