Ils ont arivée – ACIE
Fouboutin!?

Ils ont arivée

Ils ont arivée
Nelly-basserne! Hopla! Og de er virkeligt behagelige – dog lugter de en kende (ahem) af plastik, men det går jo nok væk med tiden. Hvis der sidder nogle og overvejer at investere i et par (… det ER jo skisme billigt), så kan det klart anbefales. Jeg er sikker på, at disse vil gøre det glimrende som fx dansesko og hverdagssko. Hep. Dog synes jeg de er lidt store i størrelsen, så er man imellem to størrelser vil jeg anbefale at man sizer ned frem for det modsatte:)

My Nelly shoes have arrived, and must say that I’m quite satisfied with them – they smell a little plastic’y, but they’re really comfy!!

15 kommentarer

 • Line Lindhardt

  Hey Acie 🙂 Har du stadigvæk disse sko? For jeg er nemlig ret vild med dem og kan ikke finde dem nogen steder.. Og tænkte om du måske kunne være interesseret i at sælge dem, hvis du stadigvæk har dem?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg har ikke selv fået gjort så super meget ved det der Nelly DIY-projekt… incitamentet er desværre forsvindende lille, når nu man alligevel ikke vil kunne have dem […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Super, tusind tak;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg bestilte også et par tidligere på ugen, og glæder mig helt vildt til at modtage dem.

  Maria: her er et link til skoen i sort med sølv nitter.
  http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/nelly-shoes-427/kirsten-427346-14/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan ikke finde dem inde på nellys hjemmeside:( Håber en vil hjælpe mig med et link;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  For dælen, hvor får du mig tit til at bruge flere penge end jeg har.. Haha.

  Info: Hvis man som mig har ret brede fødder og/eller en høj vrist, kan skoene godt blive en anelse for små ved remmene/stropperne..Men jeg vil give alle andre ret i at selve skoen er stor i størrelsen. Jeg bruger normalt en størrelse 39-40, og min str.39 passer fint i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mine er lidt for store også ): – har målt mine til en 12 cm.. hæhæh 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg synes de er meget små i str. er normalt 37-38 og 38 var for lille. Mystisk men flotte er de og ny vil jeg bestille et par i 39 :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De er godtnok flotte…tror du stadig de kan købes derinde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he sidder og griner en lille smule for mig selv, for synes at mange af dine indlæg siden du brækkede fod-bassen, har handlet om sko, gerne høje sko og flere nye køb. synes det er en fantastisk måde at forkæle sig selv lidt på, når nu man har været så uheldig som dig.
  God bedring med foden og glæder mig til at se/læse om flere sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Jaaaa! Jeg har bestilt dem i brun!
  Er også mellem 36 og 37, så tak for info om størrelsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  hmm… 12-13cm?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor høje er de???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at høre at de er store i størrelsen, for jeg har lige købt dem og frygter lidt at de er for små når de ankommer.. Men nu er der lys forude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lara

  Psssssst….den der Rick Owen inspirerede læderjakke fra Lindex fås nu online….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fouboutin!?