Loubs! – ACIE
Ils ont arivée

Loubs!


Det føles somehow marginalt retarderet at poste adskillige par nye heels på én og samme dag, set i lyset af mit Robocop-ben… Men som jeg forsøgte at forklare min bror forleden så “vil den jo ikke være brækket for evigt, vel!?”.. Hans første reaktion, da jeg ringede og fortalte at jeg havde brækket foden (han er en rigtig sportsmand) var også “ej… dit lille sarte skravl altså..”.. Hva’?! Må jeg da lige være fri?! Sart? Skravl? Jeg har gået rundt på en brækket fod i 17 dage og du siger jeg er sart!? Nu må du sateme lige! Så det fik han også at vide.. Hvorefter piben fik en anden lyd og han igen var bekymret på storebrors-måden, hvilket var rart, når nu jeg lige havde det der anfald af lillet-hed…. Annnyyyywaaays (…. vildt sidespring, Acie) – wuhu! Loubs til Acie! Faldt over dem på eBay til en ret fornuftig pris og kunne ikke lade være – så nu er det dem der bliver min fødselsdagsgave, mens Chanel-basserne var en “ej, hvor er det synd for mig”-gave, der kom på det helt rigtige tidspunkt:) Ooooog – nu vil jeg drible til Centralen og hente en af mine gamle roomies fra USA, som er på besøg over weekenden. Wuhuu. Så hvis jeg kommer til at være lidt stille så er det fordi vi har 1½år der lige skal catches op!

 

New Loubs for me! Wuhuu! Found these on eBay at a great price and couldn’t resist in spite of the whole Robocop-situation I have going on. I can’t wait for them to arrive, though it’ll prob be a while before I can actually where them. Oh well. And on another note – I’ll prob be a little quiet this weekend. My old roomie from the States is visiting over the weekenden and we have abt 1½ years worth of catching up to do:)

 

23 kommentarer

 • […] nu håber jeg bare, at dette eBay-skokøb ender en kende mere lykkeligt, end mit sidste gjorde; mine Loubs endte i et paypal-claim og jeg fik mine penge retur. Pres altså. Anyways. Vinterstøvler til mig. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej, var det dem? Så lykkedes det altså? Félicitations! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AS

  Sikke nogle babes, tillykke med den lækre sag! De måtte gerne være i mit klædeskab…

  /AS, Petite Armoire

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  wauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  De ser meget lækre ud.. Tillykke med dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt smukke Acie tillykke med dem! Og flot model du er endt med at købe, jeg er vild med sko med “mesh”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk lækkert køb – og så elsker jeg altså den måde, du mestrer det skrevne ord – du får altid et smil frem hos mig, når jeg læser et indlæg som dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de lækre! Og nøj hvor er jeg bare lidt misundelig lige nu! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er de bare fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Som den gode Antoine de Saint-Exupery sagde: C’est véritablement utile puisque c’est joli. – It’s truly useful since it’s beautiful 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ej, de er flotte! Og har den klassiske røde sål. S:M:U:K:T. Men gad også godt vide, hvordan du ved, at de ikke er falske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæft, hvor er de over nice. Jeg er misundelig(:

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Shiiit, de er lækre!!!
  Er de købt på engelsk eller amerikansk ebay?

  Min søster brækkede også benet for et par måneder siden, og det eneste hun også kunne tænke på, var høje sko og stiletter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  og inspireret af dit tidligere indlæg om fakes, hvordan sikrede du dig at disse ikke er fake?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  De er rigtig lækre 🙂 God weekend til dig. Håber vejret er way bedre i Stockholm end her i Kbh, hvor vinden raser..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  De er for lækre! Det kan godt være de var et vildt sidespring, men et virkelig godt sidespring også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Waaaaauw, hvor er de smukke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeej, hvor vildt! De er da skønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  In connection med dit tidligere indslag om kopivare (kopi-Louboutin) har du så været heldig at få et par helt ægte? Utrolig fine ser de i hvertfald ud. Tillykke med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, hvor er de smukke! Sikke et godt køb. God weekend og god bedring med Robocop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som du kan!!! Slet ik fair! :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh de er meget fine!! Man må godt forkæle sig selv når man er uheldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uhh, må jeg spørge hvor meget du måtte give for dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ils ont arivée