Zara Online – ACIE
Moschino

Zara Online

Doh! Zara åbner (ENDELIG) end webshop, men selvfølgelig er den ikke åben for skandiland… T.y.p.i.s.k… Om ikke andet kan man da bruge den til at få overblik over styles og så er det jo et skridt i den rigtige retning; man kan jo kun håbe, at de udvider inden for en nær fremtid:)

 

Zara is finally opening a web shop – unfortunately they won’t ship to Scandinavia, but maybe they’ll ship to where ever you are!? 🙂

6 kommentarer

 • Emilie

  argh men altså …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er der da endnu en grund til at flytte til udlandet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej. det er bare typisk. blev ellers lige så glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Er det bare mig der kun får en grå side op når jeg går ind på http://www.zara.com?
  Altså jeg får også beskeden om at onlineshoppen åbner, men derefter: grå skærm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  eeeej mand waaa 🙁 men tror du ikke bare man kan shoppe fra UK, altså at de sender til hele europa? ellers er det shitty :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Dejligt.. Så kan jeg da benytte mig af at min kæreste bor i Italien for tiden 🙂 Jeg har ikke selv mulighed for at købe tøj fra Zara, da jeg bor i en bondeby. Men det har jeg nu! Jeg vidste faktisk ikke at de havde åbnet en onlineshop, så tak! 🙂 God aften..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moschino