Nelly DIY – ACIE
In transit

Nelly DIY

Nelly DIY
Nelly DIY
…. jeg har ikke selv fået gjort så super meget ved det der Nelly DIY-projekt… incitamentet er desværre forsvindende lille, når nu man alligevel ikke vil kunne have dem på… meeeeen – så er det jo heldigt, at andre kan være fashionablez i mellemtiden:) Flere af jer efterlyste en DIY-guide, og sådan én har Cathrine strikket sammen. Hurra. Måske hun også kan fikse en DIY-guide til lækre stænger!? Nej!? Verdammt. Anyways – her er hendes words of wisdom:

“fandt noget sort stof allerførst.. Dernæst købte jeg en lim der var beregnet til læder/stof.. Så klippede jeg 4 stykker der hver passede til remmene og limede dem på. derefter lavede jeg 3 strimler og flettede dem, så de passede i bredden. Dem limede jeg så på ved alle remmene, og i enderne lavede jeg en slags hæftning med en lang strimmel og bandt rundt om det der lå vandret.. Bandt det på lodret og sluttede af med lim.. (virkelig svært at forklare) Håber du forstår Det bare med at prøve.. og tror egentlig ikk min løsning er så Handy igen haha”

Cathrine’s done a DIY-guide on how to cool’ify the Nelly-wedges – I’ll translate if anybody cares, so just yell if ever:)

11 kommentarer

 • […] blive meget lysere. Da jeg kom hjem fra Kreta fandt jeg ud af Acie havde blogget om lige netop dette outfit med mine hjemmelavede nelly-sko. Det var en stor ting i bloggens historie 😉 This entry was […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke mig, der er på billedet og ikke mig der har rettighederne – jeg kan derfor ikke give dig tilladelse til at bruge det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hejsa. Håber det er ok jeg låner dette billed, til en trendsales annonce på skoene. Hvis ikke fjerne jeg selvfølgelig billedet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også selv lavet om på skone, synes at mine blev en del pænere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hun er jo helt orangefarvet på benene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.S. hvor er shortsene fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår ikke du efterlyser en opskrift på lækre ben, for dine er da super flotte 😀 Har selv lavet et DIY-projektet på samme sko, men denne løsning er da meget federe, synes jeg. Super flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow, chok alligevel lige at se sig selv på en af sine yndlingsblogs.. Tak 😉

  Og så kan godt lidt du har valgt at citere mit crap af en forklaring på hvordan jeg har gjort.. haha.. håber dog det til gavn for nogle 😉

  – Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Sofie: hehe – sorry; men brilliant minds think alike, no!? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow nogle flotte ben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie, det var sgu da utroligt med dig! 😀 Hende havde jeg jo også planlagt at skrive om, når først jeg bare lige får mine sko. Tror sgu da jeg må forsøge at være lidt mere original – eller hurtigere! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In transit