CFW - highlights torsdag

4 Gode

4 Gode
… tasker! Når nu studie/skolestart er lige rundt om hjørnet, tænkte jeg, at det ville være passende, at lave et lille indlæg om skoletasker. De her 4 er alle i ægte læder og alle i en tilforladelig SU-prisklasse.. ikke dårligt, ikke dårligt.. De er alle fra ASOS og fåes HER!

Selv er jeg klart (!) en sko- fremfor en taskepige, så jeg synes det er hamrende svært med tasker. Hvor jeg altid altid kan købe sko, så køber jeg kun sjældent ny taske. Måske fordi tasker lige er dét dyrere? I don’t know… Hvis der iøvrigt er nogen der står og mangler en ny og prisvenlig designertaske så har jeg lovet en veninde at hjælpe med at rydde ud på salgsbloggen og manner nogle tasker hun har – der kommer flere Balenciaga’er, Chloé og main line Marc Jacobs.. Skal nok råbe højt når jeg har lagt dem op:)

Er I mest til tasker eller sko derude? Kunne være sjovt at se om, der var en klar tendens mod det ene eller det andet – eller om sol og vind er lige fordelt:)

4 great bags! Some of us will soon be going back to school so I thought I’d do a little post on some great and affordable leather bags.. I’m much more of a shoegirl than a bag-girl, so I think it’s really hard to buy new bags.. What’s your preference; shoes or bags?

   

31 kommentarer

 • Veronika

  Soo weird that I’m not going back to uni this autumn … Still cant believe that school is over for good :/ And now it’s just about the work and work …

  Anyway, I’m defo the “bag-girl” and I love totally love the nudee (third) one!!!

  Veronika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart en taske-pige!
  Jeg kan ikke få nok :p Den er rigtig flot den der kerne-læder taske fra Asos.

  ♥♥
  http://www.fimpassion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Sko!!! No doubt about it.
  Har også mange tasker, men antallet af sko er mindst fem gange så stort. hæ hæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker sko, men ved nærmere eftertanke, er det faktisk mine tasker, der er i bedst kvalitet, og dyrest. Jeg synes det er vigtigt med både sko og tasker i god kvalitet, da man bruger dem tit, og de fuldender et outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  elsker sko! men tasker er også bare lækkert…

  må dog være enig med Fashionislands og sige at 2300kr ikke ligefrem er SU-venligt i min bog :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt klart tasker! Men mit næste køb er de selvsamme chaneller du investerede i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sko må det næsten være.
  Tasker ender altid som en billig sag fra H&M/Zara/Hjemmbikset fordi jeg har været en klovn til at dø et par tasker enten ved en liter mælk, en utæt madpakke eller ved mødet med en barstol efter indtagelse af lidt for meget snaps.

  Så har jeg simpelthen ikke turde bruge mere end 200kr på en taske, har dog en taske til et par tusinde, men den er vundet og ikke købt – måske årsagen til at den forsat lever?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, elsker både nye sko og nye tasker, men tror jeg har det ligesom dig, det er bare nemmere at købe sko.. 🙂
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sko, helt klart. Tasker er vildt lækre, men sko kan bare binde et outfit sammen på en måde, som en taske ikke kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart mest til sko! Tror det hænger sammen med, at sko er billigere – de behøver ikke altid være i lækker læder og skide god kvalitet for at være flotte. Og så synes jeg også det er federe at have nogle virkelig lækre klassiske tasker, der går til det meste og så i stedet peppe outfittet op med nogle sjove/flotte/vilde sko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sko, sko, sko, sko, sko… og clutches 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er helt klart til tasker… Har alt for mange af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tasker!!! UDEN tvivl 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Altså, nu er jeg kun 13 år, og mine søde forældre betaler mine sko og overtøj, men jeg er en Converse-chick, når det kommer til sko – tasker køber jeg lidt for mange af … xD Mit aller, aller, ALLER største fashion-ønske er en brun Alexa-taske fra Mulberry! 😀

  Tror at jeg er mest til tasker .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart sko!
  Men 2300kr for en taske er ik lige det jeg vil kalde SU venligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er klar til tasker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sko, sko og atter sko! Tror min samling indtil videre rummer 100 par – og jeg koeber stadig! 😉 En laekker designertaske saetter prikken over i’et, men sko (navnligt stiletter) er bare dragende…! suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger kun mine designer tasker, og vil gerne investere i gode kvalitetstasker 🙂 men jeg elsker dog også sko, hvor det mere er kvantitet der gælder for mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Helt klart tasker! og helst fra Mulberry – har efterhånden lidt af en samling. Kan ikke få nok!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg er mest til tasker, for jeg kan hverken gå i ballerinaer eller højhælede 🙁 øv øv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm tror det må være sko, har efterhånden lavet en fin lille samling… der er bare et eller andet ved sko som er ekstra specielt! Dog elsker jeg nu også tasker, men de bliver ikke købt nært så ofte som skoene. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne købe mig fattig i sko hvor i mod jeg synes det er langt sværere at finde en ordenlig, fin og flot taske 🙂
  Men idag har jeg faktisk været på posthuset og hentet en taske fra asos (nr.3 i din collage) bare i gul og den er fantastisk! Kan kun anbefale den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SKO! Helt klart sko – tasker kan egentlig for mig gøre lidt ligemeget (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt klart en sko person 🙂
  men har også en svaghed for tasker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tasker!!! Elsker tasker og har gjort det siden jeg var en lille pige, har stadig en taske jeg fik da jeg var 4 år. Sko synes jeg er svære, de klemmer osv. Men tasker, det er bare så nemt!! Og det ses tydelig på min samling, har ca. 75 tasker nu. Har haft ca. 120, men har måtte rydde en del ud pga. flytninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dharma

  hmm klart sko hivs altså jeg ikke var den uheldige ejer af lis (aka lår i skoene)… men tasker er næsten altid for dyre eller ser for billige ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Jeg er ikke ret god til nogle af delene, men skoene vinder nu alligevel rimelig klart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg er begge dele…. har alt for mange tasker og alt for mange sko. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker sko, men tasker helt klart! Fordi jeg har altid et problem med at passe sko ordentligt (hvilket egentlig er underligt, da jeg har en normal 37, men altså???). Derfor har jeg en svaghed for tasker i alle afskygninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart mere en sko end en taske person, men er utrolig dårligt til begge dele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tasker, ved egentlig ikke hvorfor men jeg har meget lettere ved at finde tasker, og jeg har det også bedre med at bruge mange penge på en taske end et par sko!

  Gertrud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CFW - highlights torsdag