Soundtrack – ACIE
It's here

Soundtrack

Jeg er klar over, jeg har skrevet om dem før – men albummet JJ N’2 har kørt på repeat i mine ører idag, og jeg har virkelig haft sådan en vild problem-knuser dag, hvor jeg nærmest har fikset alt hvad jeg har kunnet af løse ender… min cykel er blevet lappet (af mig selv!), jeg har været på posthuset, i banken, fået taget nye pasfotos og færdiggjort op til flere projekter på arbejdet. Virkelig win. Så måske det er musikken? Og måske man kan sprede lidt problemknuserness med et par tunes!?

I know I’ve played some of these songs before, but this album’s been playing on repeat in my ears today, and I’ve litterally been a super problem-solver all day long, so maybe it’s the music!? And worth sharing?!;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's here