TRENDS FALL10 – ACIE
Efterår much!?

TRENDS FALL10

TRENDS FALL10

TRENDS FALL10

TRENDS FALL10
Phew – det blev en stor collage!! Men derudover er der vist ikke det store behov for yderligere ord…. Efterårets trends set fra mit POV – trends er egentlig et helt vildt subjektivt udtryk.. I og med man, til en vis grad, ser forskellige ting.. Opfatter forskellige strømninger.. Så ja – det her er ihvertfald sådan jeg ser efteråret:)

Pretty big collage.. whoa… anyways – I guess words aren’t really nedded in this case.. just the major fw10 trends from my pov..

4 kommentarer

 • Elsker striktendensen – men jeg er jo også en Rykiel girl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skal heeelt sikkert have en masse lækre strikke til efteråret 🙂

  – tanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har altid syntes, at det var meget sjovt med de trends.. Det er fedt at moden skifter fra sæson til sæson og jeg er også selv vild med at købe ting der er sæsonbestemte. Men her på din collage, som jeg i øvrigt synes jeg super smuk, kan man jo igen se, at rigtig mange ting er “tilladt”! Hvis man da vælger at se på på den måde. Og netop dét synes jeg er så dejligt, da der jo så netop er mulighed for at følge de trends man selv har lyst til, kombineret med sin egen stil 🙂
  Keep up the good work Acie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot collage!

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår much!?