Driving me Crazy – ACIE
Cape Vol II

Driving me Crazy

Driving me Crazy
… hende frk Silvia dér! Tænkte jeg lige skulle komplementere samlingen med et par helt sorte Silvia’er inden jeg dribler afsted – af gode grunde er det lidt et projekt for mig, at prøve noget som helst i butikkerne, så jeg hapsede bare et par i samme størrelse, som jeg har mine 3 øvrige farver i (hvid, lys og grå)… men hvad sker der? de er jo mega stramme? kan dårligt trække vejret i dem? er der nogen af jer derude, der har lidt størrelses-erfaring – jeg kan ikke finde ud af om det er fordi de er mindre stretchy og at de derfor vil give sig, så de passer eller om jeg skal size op??

15 kommentarer

 • Mette

  Nu har jeg været i Gina Tricot og købe mit første par Silvia, utrligt de kan lave så fine bukser så billigt! Købte dem i grå i en størrelse der passer nu, men bliver lidt nervøs når folk skriver de giver sig meget, men godt prisen er så lav så. Tror helt sikkert jeg skal have de andre farver også. Jeg fik oven i købet 25 % rabat med en rabatkupon, der er i denne måneds Sirene, hvis I ikke skulle være klar over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh jeg ville virkelig ønske at jeg kunne være med på den der silvia bølge, men de sidder bare slet ikke pænt på mig. Mine store hofter og tændstikke ben ser helt tosset ud i hende silvia! er jeg virkelig den eneste der har det problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De udvider sig – meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Nå, okay lidt øv alligevel. Men det går da fremad ikke? Og fedt at slippe for at Robo på fuldtid 🙂 Og hvor er det rimelig sejt, at du rent faktisk har gået rundt med et brækket ben uden som meget som at tænke over det – wow 🙂 Hit med den smertetærskel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jeg endte med at size op – fordi jeg er et mageligheds-dyr. Mit liv er for kort til at bevägeligheden er hämmet af stramme jeans:)

  Mette – du skal absolut ikke undksyld. Som Lika skriver, så er de fra Gina Tricot og super billige:)

  Dharma: de er ikke lavtaljede, men ‘almindelige’ i taljen. Jeg kan slet ikke overskue lavtaljede bukser längra. Mageligheden der trykker igen:)

  Lika: Hvor pänt af dig at spörge! Tak! Det gik sådär, som man ville sige på svensk:) Jeg er ikke vokset helt sammen endnu, men behöver ikke längre gå med stövlen HELE tiden, hvilket er ret skönt. Men frakturen er der altså stadig og jeg kan fx stadig ikke löbe:( Så det er en blandet gläde. Dog troede min ortopädkirurg ikke på at det var en stressfraktur, men var ret overbevist om, at det var en ‘almindelig’ fraktur og mente derfor at jeg var superwoman der havde bräkket benet uden at opdage det… Jeg smilede og undskyldte mig med en höj smertetärskel og en piget frygt for at väre pivet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Mette: Det gør Gina Tricot

  Acie: Hvordan er det gået med foden i dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Undskyld min uvidenhed, men hvilket mærke laver denne model? Lyder som om den er ret fantastisk og skal derfor nok lige tjekkes ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dharma

  har lige købt et par af de højtaljede (som de desværre ku har i mørkeblå) men hvordan sidder de andre? (tænker om de er meget lavtaljede og om man får håndtag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har lige købt de sorte, men synes ikke at de sidder lige så pænt som de lyseblå gør, idet der er mere stræk i de lyseblå.

  Mine sorte har jeg købt i nummeret større end de lyseblå. De er lidt for store i livet, men ellers følte jeg at jeg gik som en and, fordi de sag så stramme. Men de gir sig…

  tjek min blog
  /Cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det har noget at gøre med at cowboy-stoffet er af forskellig tykkelse osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er ogsaa genial hende Silvia! jeg ejer selv 3 par: et par af de lyse jeans, et par hvide og de sorte. Jeg har alle 3 i samme str. men synes at de sorte giver sig rigtig meget, saa selvom de er samme str. synes jeg det er de sorte der virker störst.
  Jeg haaber du kan bruge mit svar, og se bort fra mit knap saa danske tastatur 😉

  Fortsat god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har dem i 3 forskellige farver. Men alle mine er fra foråret, og jeg har hørt der skulle være lidt forskel på dem og så dem der er fremme nu.

  Alle mine er i samme størrelse. Mine midblue sidder perfekt. Mine mørkeblå er lidt større, men meget strechy, så det går nogenlunde.

  Mine sorte giver sig enormt meget, og der er slet ikke så meget stræk i som i de andre.. jeg har været nød til at tørretumble mine, for at de blev lige en anelse mindre i livet.. så jeg synes de sorte er store.. men det er som sagt dem fra foråret 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.G.

  Hej

  Jeg har dem i sorte og købte dem i en størrelse, som min bagdel ikke skulle kæmpe alt for meget med at komme ned i. Men det har jeg da fortrudt – for de giver sig temmelig meget.
  Jeg tror det handler om lindingen – hvis den kan lukkes og ikke gaber på ryggen, så skal det andet nok forme sig.

  Det var mine 50 cents om den buks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hejsa
  Jeg ejer også 3-4 af de populærer Silvia Jeans, og I love them! dog svinger de noget i str. og jeg har fra str. 27-29 (er normalt 28). Såeeee man kan vist sige, at de svinger i størrelsen alt efter stretch 🙂

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker også silvia, men størrelsen er overhoved ikke ens. Jeg er en normal 29, men de hvide og sorte har jeg i 30. De sorte gir sig lidt, men de er meget stramme, fordi der ikke er lige så meget elastik i dem, som dem i blå og grå…

  Jeg har købt dem nummeret størrelse i de lyseblå.. Er de er ok… to numre større er alt alt for stort…

  /Cille
  http://styleexile.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cape Vol II