Totalt splittet – ACIE
Søndag

Totalt splittet

Totalt splittet
… jeg har i ugevis gået og funderet over det her… bare fordi, jeg virkelig er så splittet som man overhovedet kan være… på den ene side, så er der jo ikke noget mere lokkende en hele søndage på sofaen iført sådan en her…. mhmm… tekstil-kram… og på den anden side… en sparkedragt til voksne!? Are you serious!?  Wtf!? De er the shizzle i Norge (selvfølgelig er det nordmænd, der har fundet på det her… who else!?) og jeg har set et par stykker i Svensk blogland… Men endnu ingen i Danmark… På OnePiece’s egen hjemmeside skriver de, at deres sparkedragter en symptomer på en ‘who cares!?’-attitude og det er self beundringsværdigt nok… but still.. Så hvad siger I? Det her er et af de spørgsmål, som virkelig kræver en afstemning!

 

I’m completely torn when it comes to OnePiece’s… On the one hand I wouldn’t mind spending long lazy Sundays on the couch wearing one of these.. Buuut – on the other hand; reeeaaaallllyyy??? Adult-rompers… Hawt.. Or… Nja.. anyways – this calls for a vote! Hot or not?

35 kommentarer

 • anonym

  Min Onepiece er det bedste stykke tøj jeg nogensinde har ejet! Har den her (dog i blå): http://onepiece.com/dk/shop/product/view:TR10005
  Kender rigtig mange i Danmark som har dem – i “gymnastikmiljøet” er de store 😉
  Såå jeg siger HOT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg købte en i London i sidste uge, og har boet i den hver eneste eftermiddag siden. De er SKØNNE! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  De er bestemt ikke kønne. Men jeg har selv en derhjemme og de er virkelig en guds gave at have på en søndag, hvor du ligger og slapper af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har dem i BikBok, jeg har selv prøvet den, ufattelig dejlig! Men lidt mærkelig, kender en del i Norge som har dem, det skulle være det helt store hos 12-årige piger, siger min kusine som selv er en af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  I foråret så jeg faktisk nogen i Vero Moda på Strøget, og mine veninder og jeg prøvede dem og tog billeder af dem for sjov. De reddede virkelig dagen med det grineflip de udløste! Hold nu op, hvor er de kiksede! Come on! Hyggetøj og dage, hvor man er ligeglad med udseendet er en ting, men noget helt andet er at hoppe i en sparkedragt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amanda

  har set en i danmark, synes bare man ligner en kanin i den !(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Greve

  NO NO NO!

  Boede i lejr på Roskilde Festivalen med to rigtige dejlige nordmænd, som rendte rundt i hver sin sparkedragt og det var altså ikke noget kønt syn! De kunne lige tillade sig det – på festival, men så er den ikke længere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Da jeg var på skiferie sidste år, så jeg et par piger der vandrede rundt i sådan nogle lyserøde af slagsen. Vi troede jo at de var vanvittige! To voksne i SPARKEDRAGT!
  Men så her den anden dag, så fik jeg mig alligevel forvildet ind på deres hjemmeside. Og nu er jeg, ligesom dig, fuldstændig splittet.
  Men jeg skal i hvert fald ikke have en selv. Jeg nøjes med at kigge på dem som har attitude til at bære den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  om det er “kissie”(?) eller ej, who cares?! jeg synes de er for nice, ville dog kun holde mig til en grå eller sort, men hvis jeg havde pengene, ville ja gå med den.. og ja mennesker, også i offentligheden! ;p og det er jo klart, at dem af jer der har set en med den på i offentligheden, at det ikke lige så så fedt ud, men man skal nok også have den rette attitude og stil, for at kunne bære denne dragt. jeg elsker den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej! Det er lidt for Kissie 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  NO-GO!! Især efter man har set Kissie flashe sin lyserøde udgave. Jeg er sikker på den super behagelig at have på, men nogle gange er det bare ikke nok. Desuden leder det også tankerne hen på en voksenbaby. Er sikker på min kæreste ville smide mig ud, hvis jeg kom iført den i seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Altså egentlig er jeg ligeglad med udseendet, man ville jo bare kunne have den på derhjemme men jeg kan ikke KLARE sådan nogle type af dragter. Har trauma om sådan en fætter fra da jeg var lille og ikke kunne få min flyverdragt af, så jeg i min frustration og arrigskab smed mig ned på jorden og spillede død, nægtede simpelthen at få den af, så min mor skulle komme, rejse mig op og tage dragten af mig. Ja, Lika 3 år, men aldrig mere skal jeg være klemt inde sådan en fætter.. så bestemt et noot herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjove er at man snakker om ‘wtf’ og at det er mærkeligt osv osv og at man så på SÅ mange forksllige danske blogs ser piger der ligger billeder ud af de mest sindssyge outfits som de ønsker sig ud fra de modeshows hvor de ligner dukker og går i det mest overdrevene tøj nogensinde. hmmm… Men nej nej, det er jo in (nej, DET er mærkeligt!) Det synes jeg er langt ude.
  JEG er personligt helt vild med den grå til højre, og jeg ville elske at tulle rundt i den derhjemme, hos kæresten, med på skiferier osv. I LOVE IT. 🙂

  Kærligst Anette
  http://www.anettenickelsen.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bare for grim! Så en grå og en LYSERØD hos Only for et par mdr siden. Hvad tænker man når man laver sådan noget tøj??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Kissie (kissies.se) elsker dem og har en i pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læks hjemme, flop ude! Yes, sådan må dét være! Men se lige hvor behagelig den ser ud…??!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  GO GO! Den er helt perfekt til en søndag på langs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  den vil jo aldrig gøre noget godt for din krop, for NOGENS kroppe, andet end at holde den varm. men jeg mener.. hvor mange buksedragter gør det ?
  Jeg ville elske at se den blive gjort acie-agtig i hvert fald! 😀

  P.s, jeg læser din blog tit(dvs. ikke hver dag, UNDSKYLD!), og jeg synes du er vældig smuk og du virker rigtig rar! (Hvorfor lyder det der mærkeligt?)

  Pernille 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  I offentligheden – aldrig O:
  Meeeen derhjemme for at hygge, eller hvis man er syg og helt smadret, ville den sikkert være en absolut livredder 🙂

  Jeg ville købe den for sjov 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIA

  hvis du spørger mig, er der er ingen grænser, når det kommer til hjemmetøj. jeg ville nok ikke sporte den på gaden – også selvom sweatpants har været rimelig populære, så kan man næsten ikke undgå at se ret nusset ud, hvis man spankulerer rundt i ren sweat. men jeg kunne da godt overveje sådan en der til hjemmebrug – især den grå ser lovende ud, synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt finde på at hoppe i sådan en fætter – men udelukkende kun til hjemmebrug 🙂

  Poremily.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Synes den er top lækker til hjemmebrug MEN så er det jo lige at Kissie-pigen ofte sporter en pink model og nu ved jeg squ ikke om det er vejen frem eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Bor i Norge pt, og har nu kun set børn i dem indtil videre… Har også hørt rygter om at de findes i en polstret udgave, et alternativ til en sovepose – hmm…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  KUN til hjemmebrug villle aldrig vise mig offentligt i sådan en sag.. Er det meningen at man skal rende rundt ude i virkeligheden iført en?!
  Min mor har faktisk haft sådan en, men altså også kun til hjemmebrug 😉 Jeg lånte den tit. Den var sååå rar! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg må have sådan en! Altså UDELUKKENDE til hjemmebrug.. men den ser da MEGA behaglig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hellere gammel forvasket sweatshirt, flonels py-bukser og grove hjemmesokker, det andet er der for meget voksenbaby over (og så kom angoras voksenbaby.dk ind på hjernen lige der 😀 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til hjemmebrug synes jeg den er GENIAL:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Total no-go!
  (I hvert fald til alt andet en hjemmebrug! Gosh!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahha den er jo the shit i Norge, alle fra Paradise Hotel osv rendte rundt i den.. Har altid syntes det var det grimmeste.. MEN.. jo mere jeg ser den jo mere får jeg lyst at hoppe i den, specielt her til vinteren hjemme foran tv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Acie

  Jeg er også en total hyggefrans, så det er nok også deri fristelsen ligger.. Og tænk når man så er på skiferie og kommer hjem helt brugt og varm i hovedet – bare at hygge rundt i sådan en.. efter et laaaangt karbad.. ahhh…

  Emilie: mjaaah… aj.. den får du ikke mig med på;) Det her er totalt til hjemmebrug imo:)

  Meeen, det ser nu ud til at langt størstedelen synes de er frygtelige:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg tænkte præcis det samme da jeg så en reklame for dem på facebook, man får lyst til at tulle rundt i dem en hel weekend, men de koster jo virkelig meget :O
  Men ville aldrig tage den på ude i offentligheden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg har selv overvejet at købe en! Og ABSOLUT og KUN til hjemmebrug. Altså man render sgu da ik rundt med sådn noget.. Men jeg synes de ser lækre ud, og glæder mig til at bruge mange vinteraftener i sådan én 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • synes egentlig den grå ville være fed med et par sorte wedges og måske en pels eller lædervest og masser af smykker 🙂 måske ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anine

  Tja, hot vil jeg ikke ligefrem kalde dem og det er helt sikkert at ingen bør bevæge sig udendørs i sådan en! Jeg har selv noget lignende fra Only og jeg elsker den til hjemmedage – med fed strg under hjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så en have den på irl… OMG det så freakish ud!!!! Big NO NO!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag