Fashionflea – ACIE
Medinas Mås

Fashionflea


I sidste uge fik jeg en mail fra Michelle, der er masterminden bag Fashionflea – Fashionflea er et stort fashion-loppemarked der afholdes d. 9. oktober og jeg gad virkelig godt selv med, for Guderne skal vide at jeg har lidt at sælge ud af.. Lotte og jeg har også flere gange snakket om, at man virkelig burde… Meeen – jeg kan jo, af åbenlyse årsager, ikke – synes dog alligeve lige, at jeg ville sprede budskabet. Læs evt mere HER!

 

A tip for the Copenhageners – a big fashion fleamarket will be held on October 9th. Wish I could be there – have so much stuff to get rid of!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Medinas Mås