Hyperballad – ACIE
Why don't you love me

Hyperballad

Sorry – ved godt, at der lige kommer to musikposts i træk, men syntes altså at jeg ville dele den her video med jer. Det er en live-optagelse af Robyn, som igår aftes fremførte Björks “Hyperballad”… Og det er helt fantastisk fint.. Og smukt.. Det skete i anledning af årets uddeling af Polarprisen (musikpris stiftet i 1989 af Stikkan Andersson, som ejede pladeselskabet Polar Music). Modtageren af prisen, var ingen ringere end Björk og prisuddelingen fandt sted i Stockholms Koncerthus med deltagelse af den svenske kongefamilie.. Og jeg synes det er en helt igennem super performance!

Sorry – I know that this is 2 music posts in a row, but I wanted to share this! It’s Robyn performing Björks “Hyperballad” at last night’s Polar Price ceremony in the concert hall here in Stockholm – amazing performance imo!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Why don't you love me