New Look – ACIE
Incitamentet

New Look


…. Maria har købt den her super fine jakke i London, og jeg er fristet.. Men!!! Den er ikke lavet af ægte lammeskind (hvilket dog også afspejler sig ret kraftigt i prisen), og jeg er totalt allergisk overfor syntestiske jakker – det duer jo ikke, når man er en cykelmyg… Meeen… Jeg skal jo ikke cykle nogensteder det næste lange stykke tid… Så jeg overvejer kraftigt at gøre en undtagelse – om ikke andet, så for at få den fordømte shearling-jakke overstået, så jeg kan slippe for at snakke mere om det. Meh. Shearling-overload.

Maria got this really pretty jacket in London and I’m tempted – buuut it’s in faux fur, which I really don’t like… meeeh… maybe I should make an exception?

13 kommentarer

 • sofie

  hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må nok sige no-go herfra :/
  Havde fat i den i New Look i Paris for et par uger siden og det materiale den er lavet af ser så billigt og grimt ud at det næsten bare er lidt ærgeligt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ikke jakken er så fantastisk og slet ikke når den ikke i ægte skind. På den anden side er jeg enig med Pernille i, at det virker som en kortvarig trend og så kan det måske bedre betale sig helt at springe den over og gå direkte til camelen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh Acie, til den pris bliver man da lidt nød til at købe den gør man ikke? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aws synes jakken er mægtig fin, ved at købe den så har man i det mindste ikke et lille lam på samvittigheden, og man har ikk brugt en formue på en trend som efter min mening er overvurderet… jeg synes den er en mægtig fin investering… ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg siger køb! Det har jeg lige gjort – tak for tippet 🙂 Det er jo en super fin måde at teste shearling-konceptet på, når den er så billig. Så har du noget at glæde dig til når du vender hjem fra sunny US & A…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Den er super fin den jakke. Kunne jeg da også godt tænke mig. Er vild med din blog. – og nu du er vild med Robyn, så hør lige den her version af denne sang – den er jo ret så fantastisk: http://www.youtube.com/watch?v=5R3lhsO0HN0&feature=related

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har det på fuldstændig samme måde mht faux fur og i det hele taget alt fremstillet i ren poly… Plus det der med at shearling er en trend med en måske ret begrænset levetid.. Med mindre man venter de 10-20 år der går før det kommer igen 😉
  Men den her jakke er godt nok fin i modellen og snittet! Og hold da op en pris.. JEG er meget fristet af den i den anden farve, stone henge…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den ser rigtig fin ud, mog hvis prisen er rimelig, så kan du jo burge den bare en gang imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg undrer mig altså (som mange andre vist) over, hvad du skal bruge sådan en jakke til i L.A.?:) Selvom det ikke er 30 grader hele vinteren, så er det vel heller ikke -5?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg siger kraftigt nej :/
  jeg bryder mig personligt virkeli ikke om den jakke, både hvordan den ser ud og også det fact at det ikke er ægte lammeskind, men smag og behag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Rigtig fin jakke, og Maria worker den jo også flot!
  Helt personligt er jeg sprunget fra shearling-trenden, da jeg netop har fået mooonster overload af den! For mig er den allerede ude, inden den overhovedet kom ind:) Nap en rigtig smuk camel istedet! Den passer jo lige ind i din preppy-cool stil, og sammen med dine admire, får stilen alligevel et råt twist:)

  Tak for en super blog, det er altid den jeg glæder mig mest til at læse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina E

  Jeg har lige trykket køb på den og vesten der er magen til. 😀 Er også ret spændt på hvordan den kommer til at sidde og føltes.
  Tænker lidt at trenden gør at man sagtens kan komme af med den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Incitamentet